CDR.cz - Vybráno z IT

Battlefield 1 verbuje Rusy a ženy v novém DLC: In The Name of Tzar

Battlefield Tzat E 317
S E3 na západě touhle dobou klid rozhodně není. EA se svým novým DLC pro Battlefield 1 In the Name of the Tsar postaralo o to, aby nebyl ani na východě.

Je možná až symbolické, že na začátku konference EA se objevilo DLC, ovšem můžeme na jeho obranu říct alespoň to, že rozhodně není chudé. Do nonstop zuřícího virtuálního konfliktu Battlefieldu 1 přibude nová strana – Rusové.

Battlefield 1 Tzar 2Battlefield 1 Tzar 3Battlefield 1 Tzar 1

Název, přeložitelný jako "Ve jménu cara" napovídá, že se DLC zaměří převážně na vojáky se službě. Jednotky bude nadále provázet šest nových bojišť, jedenáct zbraní a nová vozidla. Mód Operations se dočká nové operace založené na Brusilovově ofenzívě a přibude i mód úplně nový: Supply Drop. V něm budou letadla shazovat různě po mapě zásoby potřebné k porážení oponentů.

V neposlední řadě se dočkáme i narukování ženských vojáků přicházejících z řad Womens Battalion of Death. DICE tím pravděpodobně odpovídá na kritiku ohledně absence žen v multiplayeru, která hru doprovázela na začátku. Zatím není jasné, zdali za ně bude možné hrát v každé roli, ve hře se nicméně objeví určitě. 

Battlefield 1: In The Name of Tzar by mělo vyjít letos v září, přesné datum oznámeno nebylo. 

Cdre 17

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Battlefield 1 verbuje Rusy a ženy v novém DLC: In The Name of Tzar

Neděle, 11 Červen 2017 - 22:15 | david-haramija | Zdravím, jen si dovolím upřesnit poněkud...

Zobrazit diskusi