CDR.cz - Vybráno z IT

Battlefield 1 představuje oslňující grafiku a odhaluje první informace [E3 2016]

Válečná série Battlfield se vrací do historie, zpracuje období první světové války. Prezentuje se akčním trailerem a odkrývá první zajímavé informace.

Cdre 3

Možná si říkáte, proč Battlefield 1, když ani náhodou nejde o první díl válečné FPS série. Jednoduše proto, že se vrací zpátky do historie a svým tématem zpracovává 1. světovou válku. Ta je sama o sobě dosti neokoukaná, stejně tak si na ní vývojáři mohou lehce natlouct. Trailerem, prezentovaným na předváděčce v rámci veletrhu E3 ale vypovídají o tom, že vědí, co dělají.

Battlefield 1 nabídne bitvy na suchu i ve vodě, ve vzduchu i na zemi. Těšit se můžeme na hodně velký arzenál zbraní i plnohodnotné využívání dobové techniky a technologií. Ale pozor, zatímco jedni jezdili prvními tanky, druzí cválali na koních a na bitevním poli se mlátili lopatami. 

 

V Battlefield 1 bude mít velké slovo počasí. Je dynamické a ovlivní bojové podmínky. Je tedy třeba mu přizpůsobit taktiku boje, a to je hodně cool nápad. Promítnout by se to mělo zejména v rámci leteckých bitev. 

Electronic Arts oznámili otevřenou betu, a to už letos v létě. Finální hra by se pak mezi veřejnost měla dostat 21. října, vyjde pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Battlefield 1 představuje oslňující grafiku a odhaluje první informace [E3 2016]

Žádné komentáře.