CDR.cz - Vybráno z IT

Bez multiplayeru: V Sea of Solitude bojujete proti osamělosti

V počtech je síla, v samotě křehkost. EA chce ve spolupráci s nezávislým studiem prezentovat tu osamocenou část v nově chystaném titulu Sea of Solitude.

EA opět spojí síly s vnějším menším vývojářem, aby dopravil na svět novou hru. Tím studiem je německé Jo-Mei Games a titulem Sea of Solitude. Jak naznačuje pochmurný název, objevíme se znovu na moři jako v Sea of Thieves, ale s piráty bojovat nebudeme. Název je totiž tentokrát nutné brát doslovně, budeme tak naopak naopak bojovat s vnitřními démony protagonistky Kay, kteří čerpají sílu z jejího osamění.

Respektive budeme bojovat s démonem, ve kterého se působením samoty Kay proměnila, ve snaze se opět stát člověkem. Na její cestě s malou lodičkou po rozsáhlých vodách narazí na „řadu dalších velkých nestvůr; pozná však, že oni nejsou jejím největším nepřítelem“.

Pokud je slibovaným velkým zvratem, že skuteční nepřátelé nejsou velké mořské obludy, ale nemoci naší duše, budeme z čiré předvídatelnosti naštvaní. Sea of Solitude vychází příští rok na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Bez multiplayeru: V Sea of Solitude bojujete proti osamělosti

Žádné komentáře.