CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Biftek z 3D tiskárny: Španělský startup Novameat s ním nakrmí chudé oblasti

Kolik Eček použít? Všechny ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Chudé oblasti krmené bifteky i když umělohmotnými?
Už ten nápad je mimo mísu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ta omáčka o tom že to bude pro chudé, je smutným příkladem toho jak jsou různí vzdělanci často totálně odtržebí od reality. Biftek, ať pravý či levý, bude pro chudáky asi to poslední, za co by byli ochotni dát své peníze. No dobrá, a teď připusťme, že se o bifteky-nebifteky vesničané porvou. Takže co? Kolik toho takový plotr za hodinu naplotí? Bude to spíš potřebovat nějakou větší výrobnu, samosebou splňující všechny možné normy. V ní školený personál, splňující opět všemožné normy. Sklad náhadlních dílů, tým údržbářů, pochopitelně skvěle zvládnutá logistika surovin a energií, klimatizace, odpadové hospodářství, destilerie pro nezávadnou vodu a čistička odpadních tekutin. Ubytování pro personál na patřičné úrovni, také sociální zázemí, a pozor, co taková otázka bezpečnosti? Takže takové maličké velkoměstečko někde hluboko v chudém, chudičkém kraji. :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Počítam že print tejto umelej bašty bude nákladnejší než originál biftek.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Do teď jsem si myslel, že Kostelecké uzeniny vyrábí strašlivý odpad a teď jsem pochopil, že jde o nový startup, který nás má progresivně a moderně nakrmit nesprostými uzeninami.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Velikostí to odpovíta porcí pro malé křováky. Každopádně mi přijde jednodušší na to vyrobit formu než to tisknout. Silně pochybuji že to skutečně vytvoří nějakou "vláknitou strukturu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.