CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Britové začali ničit 5G vysílače: Podle konspirační teorie mohou za koronavirus

U některých osob mají 5G sítě zjevně záporný vliv na inteligenci.

Jak vidno, vzdělanost v západním světě kvapem upadá.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mám obavy, že část věty "v západním světě" můžeš klidně vypustit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak dlouho jdeš na západ až se dostaneš na východ :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V Anglii podle dostupnych informaci vzplal jeden vysilac a policie mozne cizi zavineni proveruje. Konspiracni teorii na tema 5G jsem cetl a neni to napsane uplne spatne, clovek ktery ziskal pouze zaklady fyziky na zakladni skole, by tomu i uverit mohl.
Nicmene nejsem si uplne jist, jestli se tu spis nezamlzuji mozne skutecne negativni ucinky. Proste kdyz bude zjevne nesmyslna konspirace, tak je pro vyrobce 5G vyhodne, kdyz nad tim lide mavnou rukou. Nelibi se mi ty frekvence okolo 30GHz a jejich mozny a zatim nekolika malo vedeckyma studiema potvrzeny vliv na orientaci vcel.
Urcite by se lidstvo nemelo vrhat do rychleho zavadeni 5G bez poradneho otestovani vsech moznych vlivu na prirodu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tedy skoro Vás taky dostali...aha..Dosah vysokých frekvenci je opravdu malý a vzledem k nutsnoti velmi navýšit pošet vysílačů budou logicky pokryty především města - med od včely létající po centru prahy stejně nikdo rozumný nechce :) Každý větší včelař má svoje úly dál od civilizace a tam žádný 5G signál nezbloudí ;) takže klííííd kospirátore

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tys to asi nepochopil. Na včelách je prokázán negativní efekt vyšších frekvencí. Dál už se netestovalo. Má-li to ovšem prokazatelně negativní efekt na včelách, které jsou živé, bude to mít negativní efekt i na jiné živé tvory. Jen zatím nikdo neví jaké. To je vše, co tím chtěl říct.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Má-li to ovšem prokazatelně negativní efekt na včelách, které jsou živé, bude to mít negativní efekt i na jiné živé tvory." - Nadherna ukazka zvrhle "logiky" konspiratoru. Vetsi blbost jsem dlouho nevidel.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co zbylo z hrdého Commonwealthu ? Hrdý národ pasáků ovcí a ničitelů pokroku ......

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To video, to je snad vtip ne, nebylo to točeno 1. dubna?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A proto v ČR koronavirus nemá úrodnou půdu, protože sem trochu proniká signál z Německa, ale jinak naše vláda brání zavedení 5G zuby nehty.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

co cakate od ludi ktori si odhlasovali brexit...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Lidksa hloupost se vzdycky snazila brzdit pokrok. Nekteri idioti jsou dodnes schopni hlasat, ze zeme je placata. Nebezpecny to v dnesni dobe je proto, ze tihle idioti lehce pres jednoduchou a rychlou komunikaci (internet) dostavaji sve myslenky k dalsim idiotum a dokazou pak spojit sve sily. Dokonce, pokud jsou dosti vynalezavi, dokazou ovlivnit a presvedcit i ty, kteri jeste pred tim uplnymi idioty nebyli. A reseni neni snadny - vzdelani je moc nezajima, protoze jim bylo nakukano, ze to je indoktrinace protistrany, neuveri tomu. Trestani za jejich ciny taky idiotum napomaha v utvrzovani se v tom, ze bojuji za "spravnou vec". Snad jen prokazat pokrytectvi a lhani vudcu techto idiotu a hlavnich siritelu lzi by mohlo pomoct, jinak nevim.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tady je to sam specialist na wf technologi a vysilaci techniku :))
ono to je jednoduché, čím je nižší frekvence tim min hrozi poškození buněk , čím vyší frekvence tim vice dochazí k poškození buněk ! ale samozřejmně zaleží na vyzařenám výkonu ! a na vzdálenosti od vysílače !
navíc třeba starší wifi 2/3 roky v provozu tak u těch levnějších muže dojít k tomu že wifi vysílač začně produkovat tzv viší harmonické kmitočky , u některých lidi to spusobuje bolesti hlavě a nebo nevolnost !
riziko jakoho koliv vysílače a jeho vysilaní zaleží na několika faktorech : frkvence / výkon / a vzdalenost od zdroje vysílaní !
neberu nazory typy žadné BTS a vysílače nemužou škodit zdravi a podobně ! takové lidi bych nejraději postavil před zaply radar klidně do vzdálensoti 2 km od radaru :) at si užijí to jejich neškodí :)))) stačilo aby tam postaly 10 minut :))
dokonce bylo par připadu že voajaci co byly u radaru, tak blbly a poskakovaly před zaplým radarem no hezky se připekly :( defakto je to stajný jako strčit hlavu do zaple mikrovnlky :)))
prostě všeho moc škodí !
tím samozrejmně neříkam ,že by se takové technologie mněly zakazat nebo zrušít , ale je třeba dusledně hlidat povolené výkony a dopady na živé organizmi !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.