CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CD Projekt RED oznámil nového Zaklínače, poběží na Unreal Engine 5

V Unrealu 5 dělám nějaké vizualizace a podle mého názoru je to vynikající volba. CD projekt Red má totiž fantastický (story+gameplay) content ale u Cyberpunku dojeli vyloženě na začátečnické chyby v engine - kolize objektů, AI, pathfinding, vizuální glitche, multiplatformnost a hlavně špatná optimalizace. S Unrealem budou mít všechno toto naservírované v léty odladěné kvalitě na stříbrném podnose a mohou se soustředit na to, co jim jde nejlépe. Palec nahoru!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na UE přecházejí skoro všichni. Čuměli byste kdybyste jen tušili kdo všechno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

RED Engine mi bude trochu chybět, protože ve dvojce a trojce Zaklínači byl super. Ale je to pochopitelné, bylo vidět, že v CP už nebyl úplně ve svém živlu a CDPR s tím mají hrozně práce to vyladit. UE je široce používaný a permanentně laděný engine, takže je to rozumná volba, byť nejsem žádným nadšeným příznivcem Epicu. Ale jak tu bylo zmíněno, engine dostanou už připravený a budou se moct věnovat hernímu designu, příběhu a hratelnosti, což CDPR umí hodně dobře. Takže kombinace skvěle vypadajícího UE 5 a schopností CDPR...myslím, že se nám tu klube další herní bomba.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

On jim hlavně jejich báječný engine nemá kdo dělat. Lidi kteří za ním stáli už makají jinde.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Aha, tuhle informaci jsem ani nezaregistroval. Každopádně to jen přidává k tomu, že použít hotový engine je v jejich případě nejrozumnější volba.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak on se nikdo nechlubí moc tím že ždímal zaměstnance tak až mu hromadně zdrhli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.