CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate za 36. týden – Data ohledně 12 milionů Apple zařízení u FBI - možná spolupráce?

K tomu Applu: pokud vím amíci si odklepli takový malý detajl že software od americano firem tak nějak musí sbírat data které musí být na vyžádání poskytnuty. Asi už to platí....

K tomu F**kbooku, to máte za to že to používáte :-P

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

K Apple:
Asi máte na mysli něco jako:
http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_Intelligence_Surveillance_Act_of_19...

V USA si stejně vládní instituce dělají naprosto, co chtějí.. Smyslem článku bylo trochu zvednout povědomí a třeba zabránit podobnému trendu u nás.

K Facebooku:
Facebook si může diktovat podmínky dle libosti. Pokud bychom například vzali nějakou službu, kterou využívá jen úzká skupina lidí (byť je velmi výdělečná, geniální a efektivní), při změně podmínek používání zákazníci přejdou ke konkurenci. Masivně využívaný Facebook takový problém nemá, i po velmi znatelné změně naprostá většina uživatelů zůstane a bude "držet hubu a krok".

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja v seznamu zadne zarizeni nemam, a ani ve svem okoli jsem nikoho takoveho nenasel. Osobne mi cela zprava dost smrdi a rekl bych, ze pravda, kterou se nejspis nikdy nedozvime, bude uplne jina...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme za komentář, je pravda, že pokud dokázal být elitní a vůdčí hacker přes půl roku krysou donášející FBI, je možné úplně všechno. Realita nám opravdu může být naprosto jednoduše a bezpáteřně odepřena. Smůla.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?
+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.