CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate za 11. týden - Skrz kiosky Plzeňských dopravních podniků lze potenciálně získat data uživatelů

No had pěkné akorát že se mi v Opeře pustí obrázek (dobře trochu funkční JS firefox) mě rozesmálo, ale pro normálního uživatele docela pěkné, zvláště ten fór s F11 :-)

Ten adobe acrobat taky pěkné ale zase v Opeře a vypadá úplně jinak a ta objevující se hláška najednou zmizí pravý posuvník.

Samozřejmě při troše shany a hodně času by se dalo vytvořit docela peklo i pro zkušeného uživatele.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

hezke, moc hezke.
otevirani pdf a js mam v ff zakazano a nepouzivam abode smejd ;) takze me celkem prekvapilo, ze se mi pdf otevrelo, ale pohadka moc hezka
a ten for s F11 je fakt povedeny :D

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Vetsinou presne sleduji co si update-uji a na jakou verzi takze u toho PDF mi chyby akorat nejaka informace jako treba v11.6.602.188 ale jinak to Aktualizace Adobe Reader je hezky udelane... Ozaj, jestli nekdo k tomu i kliknul na Stahnout :-)

Na Snake bych spis cekal, ze tam bude nejaky text typu "Pro spusteni hry klikni tady" a odkaz na nejakou podivnu stranku typu http://syiot.me/owaqery :-)

Ale opravdu bych veril, ze vetsina lidi tomu klidne naskoci...
Autorum gratuluji na hezkych strankach :-)

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Přiznám se, že nechápu. Mohli byste pak napsat, o co šlo? Pohádku jsem přečetl, ale morální ponaučení jsem v ní nenašel. A hada jsem si nezahrál, klávesa maximalizuje okno a ... jak dál?

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Článek byl aktualizován o další informace. Opravdu vám nepřišla "aktualizace Adobe" nijak divná? :-) Ale nebojte se, když jsem ji viděl poprvé, také bych nejspíš naletěl.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jejda, přiznám se, že jsem asi tu aktualizaci přehlédl. Prostě jsem kliknul a četl. Pak jsem okno zavřel a zadumaně pohlédl z okna na poletující vločky. Příště budu tedy pozornější, děkuji.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Je také možné, že nemáte povolený JavaScript, bez něj si hada nezahrajete a pohádka bude skutečně jen o tom textu :)))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nejlepsi na tom je, ze ja tu pohadku vubec necetl :-D mne totiz vzbudilo pozornost, ze mi tam vyskocil nejakej update kym jsem scrooloval text abych videl jak je ta "pohadka" dlouha :-)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.