CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate za 18. týden – Oracle varování, Skype, Adobe Flash a Microsoft RDP

Mimo téma

Když vznikly dva weby, DiIT a CDR, pídili jsme se po RSS kanálech a pta-li se, jaký je mezi weby rozdíl. Bylo tehdy řečeno, že weby mají odlišné redakce a tedy odlišný obsah. OK. Dnes mám v RSS čtečce (a není to poprvé) "CDR SecUpdate za 18. týden" 2x, jednou z CDR a jednou z DiIT. vytvořte tedy ještě jeden společný RSS kanál pro ty, kteří takto sledují oba weby, jde jim o informace, za které díky, ale je jim jedno, jestli jde o weby dva nebo jeden, jen nemají zájem o duplikace.

Na CDR mám ve čtečce "CDR SecUpdate za 18. týden" a na DiIT "CDR SecUpdate za 18. týden" a "Ceny HDD klesají jen nepatrně".

Díky :)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,

děkujeme za upozornění. Tohle je nějaká disfunkce. Pokud vím, článek by se měl objevovat pouze na webu, kde je umístěný. Tohle by být nemělo - předám zprávu výše.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Beru zpět! Moje asi chyba - špatný RSS kanál cdr.cz/rss.xml a ne cdrrss.xml. Zřejmě ještě pozůstatek z prvotních dotazů o rozdělení webů, kde, tuším, byli linky pastovány do diskuze, jelikož CDR ještě v té době notifikaci o RSS kanálu v adresním řádku prohlížečů neobsahoval. Upraveno.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Zřejmě máte na mysli "cdr.cz/cdrrss.php".
Ano, to je pravda, feed se změnil, v diskusi byl tenkrát komunikován starší kanál, který se nakonec ukázal jako nevyhovující. Bohužel co se tak dívám na kanál DIIT, ten se chová nějak prapodivně, s ním opravdu něco je. Už jsem na to upozornil.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Ano, PHP, ne XML - to taky beru zpátky, všechno to beru zpátky :D

Díky za posunutí výš. Asi by bylo lepší starý cdr.cz/rss.xml rovnou "zabít".

I tak hezké pondělí přeji :) PS: Díky za článek.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

ja ze se to tady jako vzdy zameta pod caru

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.