CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate 23 - Vlády šmírují telefony přes vlastní kabel u operátorů

To jsou teda novinky ..... ale ze pred 14ti dnama skoncil velmi podivne (cesky) truecrypt, tak to jsem musel o vikendu zjistit zcela nahodou na posranem idnesu, OMFG SHIT! CDR taky dostalo na tuhle informaci nejake NDA nebo co?:o) Ja snad zacnu znovu cist zumpy jako root ......

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Už jsem to tu psal do jedné diskuze. DIIT a CDR si hrají na velké bezpečnostní portály a pak jim toto uteče. A to mě jeden diskutující mě ujišťoval, že se to tu určitě objeví...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Ok, tak to napravime:)
http://technet.idnes.cz/podivne-oznameni-konce-sifrovani-truecrypt-opens...
http://pctuning.tyden.cz/software/ochrana-soukromi/30086-kdo-a-proc-zabi...
Tak uz se to tu objevilo ..... mozna to mysleli tak:o) O upadku CDR a DIITu zcela jiste neni pochyb ... uz jenom to, ze neumi udelat normalni diskuze a ted uz dokonce ani odkaz v mailu nejde na spravnou odpoved ..... osobne ted ctu pctuning, kdyz se chcu neco fakt dozvedet (CDR/DIIT jenom z nostalgie), hlavne teda novinky, kde se tohle neobjevilo (asi proto, ze je to velkym jako krava na hlavni strance, tak jsem to prehlidl:o)
P.S.: Jen tak pro info - http://truecrypt.ch/

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Lepší: https://www.grc.com/misc/truecrypt/truecrypt.htm
Velký plus - mají https access.

Ale ono je jedno odkud stahuješ, hlavně když sedí hash a podpis privátním klíčem.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel DigiCert, který jim podepsal certifikát, je americká firma... :-p

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

To mi třeba vůbec nevadí. Pro mě je hlavní, aby někdo s obsahem nemanipuloval po cestě.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Mne osobne sa zda (ci nezda? :D), ze sa tu "bulvarizuju" titulky, najlepsie tak, aby nabadali k "zurivej" diskusii, kde budu diskutujuci obhajovat ten, ci onen nazor/tabor.

A vadi mi aj novy vzhlad - ten uvodny pas ci element, ci co to tam narocky zavadzia - vpravo sa to "dynamicky" meni a len mi to berie priestor z obrazovky, aby som preroloval dole, kde zacinaju "normalne" hlavicky clankov... :-)

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Z toho vyplývá, že ČR je vzhledem k počtu obyvatel nejfašističtější země. Pochopitelně za totalitní osou zla (USA) - Kanada - UK - Austrálie, kde se sleduje téměř vše. A ten smrad u nás nepramení z ničeho jiného, než z řiťolezectví těmto strukturám a v neposlední řadě letitou praxí, protože sledují ty samé struktury, které sledovaly odpůrce režimu ČSSR. No, nyní sledují také odpůrce režimu a hlavně odpůrce americké politiky, což je nejhorší světový zločin.
Specialitou je Švýcarsko, kde když máte málo odpadků, tak to budete vysvětlovat úředníkům - horší než u Kima. Další extrém je pravdolásková Jižní Afrika, což je po zbourání řádu fakticky gangsterská země bez jakéhokoli práva.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

"Specialitou je Švýcarsko, kde když máte málo odpadků, tak to budete vysvětlovat úředníkům"

No jo, slyšel jsem, za porušení zákona zachování hmotnosti vám tam napaří velice přísné tresty. :-)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.