CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google bojuje proti obchodování s lidmi zřízením globální horké linky

Vzhledem k tomu, že poslední dobou začíná Google vystrkovat růžky a vlasně otevřeně říká, že z čeho nemá peníze, to zlikviduje (Gizmo5, Google reader, či dokonce iOS), tak přemýšlím, zda je důvod pomoct lidem, nebo snaha alespoň zaindexovat tento obchod s lidmi (nelegální organizace se indexují špatně). Jen nevím, jakou kontextovou reklamu k tomuto poskytovat. Třeba to dopadne jako stránky pro ochranu přírody, kterým se u článků na ochranu ohrožených zvířat objevovala googlí reklama na safari stylu "Pojďte si zastřelit pár zvířat". Napadá mne ještě možnost rozkrýt organizaci a převést její obchodní model na jiný a to pod záštitou Google. Něco jako Jobs.cz a databáze "hodinových manželů" s 30% provizí googlu? :)

Dobrá - teď konec s možnými konspiračními teoriemi - likvidace této sítě je jistě záslužná činnost a ačkoliv se Google poslední dobou začíná chovat jako arogantní hovado, držím mu alespoň v tomto směru palce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pre Google je to za 14 milionov ako zadarmo Ale na 99% sa to bude preberat aj vo vyznamnych svetovych mediach. Za relativne smiesnu sumu ma perfektnu reklamu, ktoru uvidia stovky milionov ludi.

PS: Ak chce policia bojovat proti obchodu s ludmi, nech zacnu preverovat vsetkych Albancov, Kurdov a im podobnu haved v EU a kto nevie vydokladovat svoj pridejem, tak sup s nim spet do vlastni a zaznam, ze je neziaduci.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.