CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Černoch byl neprávem uvězněn na týden kvůli chybě v rozpoznávání obličeje

Tak kdyz od jiste doby nejsou rozpoznavaci algoritmy etnicke eticke, tak at se nedivi. Chteli to tak. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pouzivat je? Jo klidne.
Mit to jako jediny dukaz, a na jeho zaklade nekoho poslat sedet? To asi ne.
(jako vazne, rekne ze tam nebyl, nic u nej nenajdou, a to to projednava soud s pravnikem, .. nejaky divny ne? Jak teda zjistili, ze to nakonec nebyl on?)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tomu nerozumíte, to je moderní a Vy jste zpátečník. Co je moderní je dobré, co je staré je špatné a není vůbec pokrokové.

Předpokládám, že klauni, co to tam zavedli byli nějaká obdoba našich pirátů. :o)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdepak milej zlatej, problém je, že v USA neexistuje na federální úrovni žádná regulace, kdyby tam Piráti bylo, tak by bylo rozpoznávání tváří ve veřejném prostoru zakázáno. My Piráti vždy podporujeme právo na soukromí a naši europoslanci na tom v EU parlamentu tvrdě makají, takže jsme pomohli prosadit, aby používání rozpoznávání obličejů ve veřejném prostranství v EU bylo zakázáno. Doporučuji sledovat práci Markéty Gregorové, Marcela Kolaji a Mikuláše Peksy,l a neplácat blbosti. Info třeba zde: https://www.kolaja.eu/cs/post/20210714-mass_surveillance_in_czech_stores...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

vy piráti ste ten najúbohejší ľavičiarsky antifácky odpad v politike, aký len môže existovať!!! právo na súkromie je pre vás len zdrap papiera použiteľný dovtedy, pokiaľ vám nezačnú pod nosom mávať peniazmi za dovoz migrantov, ekoteroristickými nezmyslami či dúhovými psychiatrickými pacientami!!! začínali ste autorskoprávnou agitkou, končíte ako poskokovia globalistov! v stredoveku vešali pirátov na rahná a bol to správny zvyk!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To víš, že jo. Zase si nasaď alobalovou čepičku a vezmi si svoje léky, uvidíš, že tě globalisté, žido-zednáří, žido-bolševic, ještírci a Braňo Mojses přestanou strašit a všechno zase bude fajn.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna tohle ponižování a zesměšňování oponentů, protože VY jste ti lepší a chytřejší je jeden z problémů pirátů.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jakých oponentů, ten člověk plácá nesmysly a očividně to nemá v hlavě v pořádku. Podle mě potřebuje odbornou pomoc psychiatra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spíš bych ocenil zaručené právo na platbu hotovostí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, s tím souhlasím, ale konec hotovosti dříve nebo později zřejmě nastane. Já se snažím o to, aby bylo možné používat Bitcoin ve stejném režimu jako hotovost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koncem loňského roku byl uvězněn Čech v Saudské Arábii na 66 dní kvůli podobnému omylu. Ale chápu nebylo to kvůli AI a je bílej. Takovým se pozornost nevěnuje.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Problém klasicky v tom že místo "hele našli jsme někoho kdo by mohl být hledanou osobou, ověřte to prosím". To pojali jako "našli jsme ho zabásněte ho". Osobně si myslím, že aktivní šmírování všech a kdekoli je cesta do pekel a ještě dlážděná dobrámy kecy (rozuměj "úmysly").

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.