CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Češi vyvinuli software, který vrátí hlas pacientům s odebranými hlasivkami

Ach jo ... a já myslel, že udělali aspoň odezírání ze rtů nebo něco podobného, aby člověk mohl mluvit tak nějak rovnou. Ne že to bude psát, boha jeho. Tohle je tak půlka softwaru a ještě spíš ta jednodušší.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Několik lidí co takto přišli ohlasivky jsem bohužel potkal. Většinou když už bylo jasné že k tomu dojde tak by měli problém si nějakých 500 vět svým původním hlasem nahrát. (kvůli příznakům choroby jako je třeba chrapot atd).
Pokud by to i umělo rekonstruovat hlas z vibrací na krku jako to dělají stávající zařízení (což jsem, teda myslel že o něčem takovém je řeč), tak si myslím že by tam určitě byla nějaká znatelná prodleva.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mezikus mezi plechovou hubou a syntetizátorem bude také potřeba . Tohle je jen konzerva , která umí ze vzorku vět rekonstruovat zabarvení a hlas pacienta .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

There are different types of software like game software. Games are very important for the betterment of the people. If masterpapers you want to live an energetic life then this is very important that you must take an active part in the sports and game.
To visit the site click here: https://www.masterpapers.com/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na té stránce se nedá registrovat. Nebo to pro velký zájem ukončili ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.