CDR.cz - Vybráno z IT

Český American Truck Simulator v novém traileru a s datem vydání [E3 2015]

Série českých kamionových simulátorů se stěhuje zpátky tam, kde odstartovala - do Ameriky. Podívejte se na první obrázky a teser trailer.

E 3 Special 2015 Intel

Kamionovým simulátorům se české studio SCS Software věnuje už celou řadu let a svou láskou k tomuhle náročnému řemeslu dokázalo z trhu vyhnat veškerou konkurenci, která si prostě a jednoduše neškrtne. Minulý měsíc si na své konto připsali rozšíření pro EuroTruck Simulator 2, ve kterém v historii vůbec poprvé vyrážíme za volantem kamionu do severní Evropy.

Související články:


Ats 1Ats 2Ats 4

A jak už jsme informovali v poledních hodinách, pojedeme ještě dál. Tým vývojářů se totiž vrací k samotným kořenům, do Ameriky, kde všechno své snažení začal. Nově oznámený American Truck Simulator o sobě teď prozrazuje první detaily. Ne tedy technické nebo zeměpisné, ale k dispozici máme první oficiální obrázky i teaser trailer.

American Truck Simulator pro PC vyjde 10. srpna.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Český American Truck Simulator v novém traileru a s datem vydání [E3 2015]

Žádné komentáře.