CDR.cz - Vybráno z IT

Chcete vyzkoušet Cyberpunk 2077 z pohledu třetí osoby? Je to možné, ale...

Jde o vůbec první modifikaci do hry Cyberpunk 2077, která upravuje kameru tak, že lze hrát ve třetí osobě, ačkoliv v nemodifikované hře se hraje z pohledu první osoby.

Tento mod, který je stále rozpracovaný, pro své fungování vyžaduje pro práci Cyber ​​Engine Tweak, který lze stáhnout na stránkách samotné modifikace. V tuto chvíli je modifikace stále rozpracována a trpí nevyladěností, jako jsou nepřesné a chaotické animace, takže nelze očekávat, že s ní budete moci hrát celou hru, což je i doporučeno nehrát s takovou modifikací v neuložených pozicích. Odkaz na modifikaci zde.

Bugy a problémy trápí hru Cyberpunk 2077 už od jejího prvního ohlášení a i když existují mnozí hráči, kteří za celou dobu od začátku nepřišli na jediný problém, existuje i početná skupina, která problémů se hrou mají celou řadu i přesto, že vývojáři hře věnovali osmiletý vývoj.

Videa na YouTube se všemožnými bugy kolují po internetu už od vydání hry. 

Kvůli bugům Sony dočasně stáhlo prodej Cyberpunk 2077 ze svého digitálního obchodu PlayStation Store. Počet prodaných kusů hry po odečtení množství refundací překročil 13 milionů, což z Cyberpunku 2077 potenciálně činí nejsilnější start RPG hry všech dob. Hráči, kteří chtějí Cyberpunk 2077 na PS4, mohou přesto získat fyzickou kopii. Verze pro PC a Xbox One jsou nadále dostupné.

Tagy: 
Zdroje: 

Jiří "Sirik" Vlach

Redaktor CDR/DIIT. Když nepíšu sem, natáčím na Youtube kanál, zmíněn níže a když ani tam nejsem, tak buď prokrastinuju, nebo se o někoho starám. ;)

Mafia pod lupou TV | Youtube

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Chcete vyzkoušet Cyberpunk 2077 z pohledu třetí osoby? Je to možné, ale...

Středa, 13 Leden 2021 - 01:25 | to-toto | Me by zajimal duvod, proc kdyz nekdo sdili na...

Zobrazit diskusi