CDR.cz - Vybráno z IT

Chytrý kufr SkyValet kombinuje nabíječku, redukce, GPS, Bluetooth zámek a váhu

Jeden ze startupů na Kickstarter přišel s projektem, ve kterém představuje chytré zavazadlo, které by se mělo postarat o minimalizaci různých nepříjemností při cestování a být svému majiteli vždy po ruce.

Každý z nás občas někam cestuje – na služební cestu, na dovolenou nebo jen na prodloužený víkend. Některé nepříjemné zážitky mohou snadno proměnit idylický výlet v noční můru. Samozřejmě, že mnoho věcí zkrátka neovlivníme, ale jsou věci, které ovlivnit lze, jako je například vybitý mobil, ztracený kufr, atd. Právě s těmito záležitostmi se chce vypořádat nový chytrý kufr SkyValet – produkt nového startupu.

Tento chytrý kufr je vybaven bezdrátovou nabíječkou na mobil s technologií Qi, GPS senzorem pro lokalizaci ztraceného zavazadla, integrovanou váhu pro zjištění aktuální váhy zavazadla, zámek na Bluetooth nebo také dva USB porty uvnitř magnetické kapsy.

SkyValet není jediným a všespásným zavazadlem, které nám vyřeší všechny cestovní problémy, ale je zaručeně užitečným nástrojem a pomocníkem. Další zajímavostí je tvar kol. Ty totiž nejsou, jak by mnozí čekali, kruhového tvaru, ale jsou uzpůsobeny do tvaru písmene "S". Podle výrobce prý tento tvar umožní lepší manévrovatelnost, ovladatelnost a stabilitu.

Tento speciální kufr je dodáván ve čtyřech velikostech a ve třech barevných provedeních. Původní cíl tohoto projektu na Kickstarter bylo získat 10 000 dolarů. To se povedlo během několika málo hodin a nyní projekt získal již přes 80 000 dolarů. Na trh by se pak tuto chytré zavazadlo mělo dostat během dubna letošního roku.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Chytrý kufr SkyValet kombinuje nabíječku, redukce, GPS, Bluetooth zámek a váhu

Pondělí, 28 Leden 2019 - 10:34 | Anonym | Domnívám se, že na takový kufr už je celkem pozdě...
Středa, 23 Leden 2019 - 11:50 | Gaunter | Úplne k ničomu. Kufor za 500USD, ktorý poškodia,...
Středa, 23 Leden 2019 - 11:03 | Kert | Koho zajímá kolik chtěli vybrat. Kufr za 500 USD...

Zobrazit diskusi