CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Čínská sázka vyšla: Rakety z výstavby vesmírné stanice naštěstí spadly do oceánu

Je klidně možné, že to má Čína propočítané a tahá nás za fusekli.

Proč? Protože tak získá zadarmo použití mezinárodní sledovací techniky. Nemá základny po celém světě...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ne, není to možné.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

čo už je len toto za posranú demagógiu, keď Číňanom tie trosky spadli rovnako do mora ako aj ostatným, ale idú sa z toho tí ostatní posrať so svojimi pisálkami??? v čom sú akože lepší od Číňanov? príde mi, že len v tej demagógii ako urobiť z komára somára...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu ze zeme je ze 71% more a oceany, 30% povrchu zemskeho pouste a skutecne obydlenych oblasti je v pomeru k neobydlenym malo, tak holt Cina vsadila na stesti. Sance ze by se to mohlo posrat je mala a kdyby nahodou to melo padat nekam do hajzlu, proc by se o to starali, kdyz to s nejvetsi sanci nebude vubec jejich stat.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nemůžete to brát podle celkové plochy pevnin a oceánů, záleží kolik pevniny a oceánu je v úzkém pruhu pod trajektorií těch raket.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, aby ti nerupla cévka komunarde...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo, proč se starat, kam to spadne, když to není u nás, hm? Proč nepoužívat freony, když je přece používaj i jiný a je to levnější, bez ohledu na to, že jsou už 30 zakázaný? Proč nelhat o Covidu, když ho stejně za chvíli všichni dostanou?
Já bych ti přál bejt u toho a aby se nikdo nepozastavil nad tím, proč tobě spadlo něco na hlavu, když ses náhodou plavil tam, kde tě nikdo nečekal.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.