CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Co musí každý řidič udělat s autem na konci léta a na začátku podzimu

Super až na to že je to blbost, tohle se tady dělá až v přípravě na zimu, ne z léta na podzim.... A jestli nám bude počasí takhle dál oteplovat tak to možná nebudem muset časem dělat vůbec.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Když si to někdo projde na podzim, nic se nestane. Většina těch věcí platí celoročně. Zimní kapalina do ostřikovačů je podle mých zkušeností i lepší než letní, letní je jenom levnější.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Smím se zeptat? Co má tento triviální článek společného s it, elektronikou atd.?
Jo a ochladilo se z 30°C na 28°C 🤣

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Určitě se můžete kdokoliv na cokoliv ptát 👍. Nemá nic společného s IT, elektronikou atd. A proč? Protože CDR je v současné době všeobecně zaměřený magazín, převážně na témata vesmírná, bezpečnostní a s technologiemi. Ovšem vrátit se do minulosti a starých časů, kdy všechno bylo monotónní a fungovalo to na odborných IT podstavách, není možné. Zaprvé na to dneska nelze najít lidi, alespoň ne lineárními způsoby. Zadruhé žijeme v době hlídacích psů, kdy si už nemůžeme psát, co chceme a jak chceme. Dneska znamená sponzorovat a být partner "někoho vlastnit" a diktovat mu - a nechť se tady tomu exredaktoři vysmívají klidně do aleluja. To kvůli čemu CDR stále existuje, účel splňuje více než dobře v poměru s tím, jaké máme dneska možnosti, limity a kterak jsou na nás, všechny různé magazíny po internetu, vyvíjeny tlaky. I Google má nástroje, kterými kategorizuje nepohodlný obsah. Ovšem u CDR a Diit jsou ty tlaky spíše parametrické, když nám neschvalují obrázky, které třeba chceme použít, říkají nám, že tam máme chyby, i přestože asi polovina z těchto upozornění je zcela mylná. Musíme uvádět zdroje, i přestože je obsah článku vytvořen redaktorem retrospektivně chronologicky do minulosti, kupříkladu nějaká historie apod. Na druhou stranu je třeba podotknout, že dneska je nejlepší používat generické obrázky z fotobanky. Pokud budete čerpat odjinud, dělají vám ze života peklo, vyhrožují soudama, pak vás po nich popotahujou, vydírají a to není v zájmu žádné společnosti, proto povětšinou zpravidla ustoupí, když si nejsou na 100% nejsou jisti, že byli v právu. Já osobně bych to dělal úplně stejně, respektive, já bych v dnešní době sám pro sebe neprovozoval komerční magazíny a časopisy. Tu míru přeregulovanosti bych prostě nedával. A jsem si samozřejmě plně vědom, že tady z tohoto globálního problému, kdy jde všechno totálně do háje, se budeme dostávat opravdu složitě. Navíc když připočteme skutečnost s neustále rozvíjející se umělou inteligencí. Jistě, zatím pracuje docela hloupě a dělá mnoho chyb, které se ještě v žádném případě nedají srovnat s výkonností a kreativitou člověka. Ovšem, pokud se necháme jako lidstvo sežrat a schlamstnout jako maliny z keříku, pak se z toho budeme dostávat opravdu obtížně. Výsledek bude s největší pravděpodobností úspěšný výkrut, ale opravdu velice o fous. Možná až budou země řídit lidi, kteří záměrně nechtějí ničit trh práce :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Že prý startovací kabely. Ty se dnes už nevedou, dneska se vozí startovací power banka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já kabely mám, ale jen pro to kdybych startoval někoho jiného. Jinak jsem už několikrát normálně použil 7Ah akumulátor z ups, po připojení se za pár minut přelijí elektrony do normálního akumulátoru a auto chytne. Tak je vyřešeno i to že musí být kvalitní připojení bo prochází docela velký proud.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já kabely nevozím (ani startovací powerbanku), mám na to pojistku. Ale už jsem jednou startoval někoho jiného, ale ten měl svoje kabely.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.