CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Crackeři prolomili protipirátskou online-only ochranu u hry Crash Bandicoot 4

Nejhorší na tom je, že když se přeruší spojení se serverem tak se hra restartuje a hráč přijde o svůj postup ve hře. Neexistuje žádná možnost počkat a znovu navázat spojení a pokračovat ve hře.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je pravda že to hráče vykopne při pádu internetu, pak je crack naprosto v pořádku. A nebudu se divit když většina kopií na PC bude pocházet z torrentu. Normální člověk přece nekoupí singleplayer only hru, kterou si nezahraje třeba na chatě nebo dokonce to hráče vykopne ze hry během bossfightu ? Crackům zdar. Radši podpořim crackery než tyhle vyžírky který to napřed vydaji exkluzivně na konzoli a na PC si to nezahraju bez internetu... Já třeba hraju hodně WOT. Když padne net nebo servery hry tak jdu hrát singlovky. A Crashe si prostě při výpadku Starnetu nezahraju. No teď už jo. :-) a ještě zadara.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Máš možnost hru nekoupit, taky bych byl rád aby se hry vydávaly stejně jako na gogu, ale holt to tak není.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Online DRM považuju za "neprolomitelné".
- Neprolomitelnost, ale spočívá v online multiplayeru. Autoři mají pod kontrolou servery propojující hráče a ilegální (cracknuté) klienty můžou vykopnout. Takže můžou hrát jen offline nebo kampaň.
- U Crashe online DRM není nijak navázané na multiplayer(předpokládám), takže obejítím celého DRM cracknutá hra o nic nepřichází.

Opět se ukazuje, že technická omezení jsou zbytečná nehledě na jejich složitosti.
Mnohem více obtěžují platící hráče s legální kopií hry :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.