CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nejnovější ROM Androidu během pár kliknutí s CyanogenMod Installer? V marketu již aplikaci nehledejme, byla odstraněna!

Taky bodejd! Android je taky takovy partizansky projekt par usmudlanych nadsencu a proto je to takova nedomyslena sracka, z ktere gugl udelal nejvetsi cnost:) Jak by to dopadlo ve svete s cyanogenmodem??? Si predstavte, ze by vas 5 let stary telefon s jednim jadrem bezel bez problemu, protoze by mel nejnovejsi system bez umelych brzd "ospravedlnujici" osmijadra a bezpecnostni aktualizace! Co to je za zparchantelost, to uz by to pak rovnou mohli nazvat iosem nebo windows phone ... tohle je ale android kuwa! Kdy clovek, pokud chce aktualni a novy system, musi kupovat novy telefon nejlip dvakrat do roka, protoze zadne aktualizace neexistujou a wowowowowotomtoje:) Prodeje androidu porad vedou, ale kde by kuwa byl, kdyby lidem vydrzel jeden telefon vic jak rok??? V prdeli:o) To by ho jeste i ten hnusny apple znova predbehl nebo nedejboze, kdyby se zacal dotahovat ten zly microsoft, to prece nemuzou dopustit ne? Takze odstraneni neceho, co by jim sebralo u vyrobcu zarizeni a taky PR oddeleni vitr z plachet, bylo zcela logicke a jak jsem predpovidal, jen otazkou velmi kratkeho casu:)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

tady jsi se schovaval, hele mas tam malo w (dvojity v) a mozna by jsi mel zapremyslet o pouzivani capslooku pri psani, pry to pomaha, vic nez trojite otazniky a vykricniky :)
je nam jasne ze obsahem zdeleni je tato jednoducha teze: android od microsoftu je lepsi

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

"Odstranění z marketu tedy neznamená konec aplikace, ale horší podmínky pro masové rozšíření."

No já nevím, ale není to trochu hysterické prohlášení?

Proč chcete masám nutit něco, čemu nerozumí? Mě se naopak zdá moudré jim to necpat v appstoru. Pokud user chce alternativu, povolí instalaci z cizích zdrojů a tím už explicitně dává najevo svůj úmysl. A informace "jak na to" poskytne sám google po zadání "alternativní ROM", stačí jen u CM zapracovat na SEO :-)

Analogicky je to jako s linuxem na PC, kdo chce, může provést instalaci, ale prodejci linux ve svých modelech nabízí jen tehdy, pokud mají dost financí na bezplatný support svým zázkazníkům. Jinak také riskují "masu" ve svých reklamačních centrech :-p

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

masy kolikrát nerozumí samotným přístrojům, přesto jim jsou nabízeny. Nevidím důvod, proč masám nenabízet jednoduchý nástroj na upgrade jejich telefonu. Když je to úplný jantar, tak neotevře ani market. Když zvládne nainstalovat libovolnou aplikaci z marketu, zvládne i Cyanogenmod.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

To je názor typického linuxového machra, který si myslí, že ostatní chtějí pročítat x hodin na fórech, abych vůbec zprovoznili něco pod Linuxem. Někdo si to chce prostě jen vyzkoušet a nepročítat různé návody.

Zrovna tak by bylo dobré, kdyby instalátor cyanogenmodu byl přímo v google Play a akorát by vás aplikace upozornila na ztrátu záruky. Kdo nečte výstrahy, ten se pak nesmí divit.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.