CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Další rána pěstí: Sony stahuje z obchodu Cyberpunk 2077, akcie CDPR dále klesají

Na jednu stranu si to CDP zaslouzi, na stranu druhou si nalejme cisteho vina, kdyby to CDP nebyla firma ze Slovanskeho prdelakova, tak by to Sony neudelalo.

Stale plati, ze jsme pro zapadaky min jak negri. V podstate mene jak lide. A to nejen pro zapadaky z anglosaskych zemi, ale trebas i z Francie nebo Nemecka.

A furt se mezi Slovany najde dost tupyvh dementu, kteri ty zapadacke svine obdivuji a snazi se jim lezt do zadku na ukor svych bratri.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Naprostá ubohost. Vůbec nemáte tušení jak se hry releasují. Máslo na hlavě má sony neb slevilo ze svých standardů.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ach jo, zase ty?!

Sony na nemá standardy, jen hlad po penězích.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak narozdíl od tebe jsem soňáckým submissionem procházel třikrát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to těžko. že máš nějakou indie sračku na steamu bych ti věřil, ale u Sonyho nemáš ani předplatné ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

U Sony mě najdeš v kreditech Vietcongu, Rush n Attack , silent hill downpour, a Dead effect 2. Takže o Sony standardech můžu narozdíl od tebe vyprávět docela dlouho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jop, presne, kdyby to Bethesda, tak by hru poradne prohledli a vubec necertifikovali. Ale ze to jsou Slovani, tak tu hru nechali projit a pak ji naschval z obchodu odstranili! :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bugesda vydava hry, ktere jsou nedohratelne bez patchu tretich osob bezne. Sony je pousti na PS a ani necekne. Strelil jsi se do vlastni nohy hnupe ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyt ta hra nevypada nijak dobre. Ja si ted za dvacku zaplatil na 3 mesice microsoft game pass a je tam i novy doom a to je proste bomba. Na starem 6700k + 1060 to beha jako po masle a hra vypada jak z jineho sveta:o))) Jako uz dlouho jsem nic nehral, ale tohle me prekvapilo, jak epicky to vypada a je s velkou rezervou hratelne i na me sestave.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Protože cyberpunk není střílečka voe :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

CB2077 jsem po tydnu odinstaloval. Jako W3 byl bomba, ale tohle je primocare, koridorni, zabugovane, neoptimalizovane a grafika se mi moc nelibi. Jako konzoloidni. RTX nemam, treba je to s nima jina hra. Nevim.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Spousta lidu kolem bývalé guild komunity v jedné nezajímavé guildě kde jsem figuroval, byla z CP vyloženě vyhypovaná. Venku je to jak dlouho, tejden, max dva? A nevidím to hrát nikoho a to jsou lidé, co na to nemají nekonečno času jako študáci, takže to zřejmě i tyhle skalní nerdy až tak neoslnilo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já už jsem v tom za 50h a stále pokračuju :) Mise super, i vedlejší questy dobře propracovaný, vypadá to k světu. Já jsem spokojenej.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft vrací peníze, ale nestahuje to. Zájemci si to pořád mohou koupit - ale novým kupujícím už asi prachy nevrátí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co by ty soudobý "hráči" kurňa chtěli, já když chtěl hrát DRIVER, tak jsem viděl 10 m před auto a zbytek se nerenderoval. Tady je vidět donekonečna a ještě to jede plynule :-) Se teda grafika za posledních 20 let moc nezlepšila, textury to má pořád stejně vyblitý a fyzika v té hře také není.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hraju na PC a byly tam nějaké glitche a občas to spadlo. Ale po posledním patchi už paráda. Kámoška z konzole hlásí dost problémy, výkon špatný a časté pády. Celkově jsou podle ménho názoru konzolisti zklamaní z grafiky - viděli pěknou next gen a ono to pak nevypadá na slabším hw tak dobře.

Věřím tomu, že to časem odladí, hold to jenom vydali o měsíc dříve, než měli, toť vše.

Jinak ta hra je naprosto vynikající, způsob vykreslování postav je strašně chytlavý, jsou tam originální prvky, je to mega immersive, sex z první osoby taky hodně originální a celkově je to jako kvalitní film. Některé scény jsou prostě wow. Pro mně osobně nejlepší titul za posledních 10 let.

Nepochybuju že to nakonec bude velký úspěch, jen teď se do toho všichni navážejí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Někde jsem četl, že problém pro Sony není technický stav hry, ale vrácení peněz.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.