CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Datum vydání českého Kingdom Come: Deliverance oficiálně potvrzeno!

Jak jsem to pochopil, tak PC verze je hotová a čeká se na dokončení konzolových verzí. Proto není důvod je nevydat všechny najednou.
To nic nemění na tom, že hra měla na PC vyjít letos a jde zase jenom o prachy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Letos ? Mela vyjit uz v roce 2014. Ze nevyjde vcas bylo bohuzel jasne od verejne testovaci verze, ktera pripominala spis indie projekt nez ackovou hru ve fazi betaverze.

Tohle je opet typicka Vavrovina - sliby, roky ubihaji, sliby, penize tecou (tentokrat uz ne cizi), hra nikde, ale je plno ukazek, jak ma hra dokonaly fyzikalni model nebo grafiku.

Co se tyce konzoli, konzolove verze tvori vetsinu prodanych kopii ackovych her, takze je jasne, ze to chteji vydat najednou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zase nějakej chytrák, uf. (facepalm)
Na Kickstarteru z roku 2014 bylo přislíbeno vydání prosinec 2015. A podle toho v roce 2016 bylo vidět, že hra bude potřebovat ještě hodně práce. Jak jsi přišel na ty svoje bláboly, to mi hlava nebere.
A ne, není to jasný, že to chtějí vydat najednou - kdyby je k tomu nenutil vydavatel (protože prachy), tak by to mohli vydat letos.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty nemas co hrat?

Na hru se tesim, ikdyz minule jsem se tesil na ME Andromeda a jak to dopadlo. Pokud to teda nebude taky takovej nedodelek a nepodarek, tak klidne at to vyvijeji jeste dva roky.

Je pochopitelne, ze se hra vydava najednou pro vsechny platformy. Tobe neni neprijemne, kdyz je to naopak, teda ze nekteri vyvojari nejdriv udelaji a vydaji konzolovku a pak teprve se zabyvaji PC? Vydat to pro vsechny najednou mi prijde spravne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na Kickstarteru se mluvilo o PC verzi a o konzolových verzích "možná". Teď začnou mluvit všichni o všech platformách najednou. Nechci konzolový verze. Skyrim bych na konzolích taky nehrál, stejně jako Gothic, Risen, Witchera apod.
Konzole mám na hry jako Uncharted, Horizon Zero Dawn apod., děkuju pěkně.
A ano, mám co hrát. Mám co hrát po dalších 10 let, ale to není to, co jsem v původním komentáři vůbec měl na mysli. Uf.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.