CDR.cz - Vybráno z IT

Death Stranding vyjde na PC již 2. června

Poslední počin videoherního mága Hidea Kojimy skončí svou PS4 exkluzivitu již v létě letošního roku a nadělí počítačovým fanouškům i něco málo navíc. Přestože jsme doufali, že na sebe oznámená PC verze nenechá dlouho čekat, zpráva takto brzkého portu nás docela zaskočila. Přeci jen od vydání Death Stranding uběhlo sotva čtvrt roku.

Podle informací od vývojářů hra vyjde na Steam i Epic Games Store ve stejnou dobu, nemusíme se tedy tentokrát bát další platformní exkluzivity. Kojima Productions a 505 Games navíc tvrdí, že se v počítačové verzi objeví některá zlepšení, jak tomu u PC portů ostatně bývá zvykem. Dozvěděli jsme se o implementaci nového vylepšeného fotomódu, který nabídne mnoho nových možností úpravy screenshotů, dále pak o podpoře ultrawide monitorů a samozřejmě vyšších FPS.

Další zajímavostí je i přidání obsahu z Half-Life. Z blíže nespecifikovaného a nepochopitelného důvodu si totiž budeme moci vylepšit Samův vzhled prvky z této kultovní FPS. V odhalených materiálech se ukazuje například možnost ozdobit si protagonistovu hlavu klasickým červeným ventilem symbolizující společnost Valve, vyzkoušet si Gordonovo brýle, či si dokonce nasadit mozkožrouta.

Vzhledem l Kojimově lásce k easter eggům, kterých se již v původní hře nachází mnoho, je nových možností využití tohoto spojení opravdu požehnaně. Jelikož se v traileru objevil Sam Bridges i v Alyxiných rukavicích z očekávaného titulu Half:Life: Alyx, třeba se ze strany Valve dočkáme za pár dní také nějakého náznaku.

K předobjednávce Death Stranding nabízí i PC verze bonusy, které obsahují digitální soundtrack, in-game kosmetické předměty a působivý steelbook. Naplánujte si dovolenou, hra vychází již 2. června.

Diskuse ke článku Death Stranding vyjde na PC již 2. června

Pondělí, 9 Březen 2020 - 21:07 | GeorgeZeman | Jestli to má mít Denuvo tak to ani hrát nechci....
Sobota, 7 Březen 2020 - 09:08 | RedMaX | DENUVO hovada.

Zobrazit diskusi