CDR.cz - Vybráno z IT

Dny dopravy zdarma! Velká akce pro ty, co nakupují online

PR článek
Pokud i vy patříte mezi ty, kteří mají rádi nákupy přes internet, následující zpráva vás jistě potěší. Do Česka se totiž vrací speciální slevová akce Dny dopravy zdarma. Zapojilo se do ní přes 1400 e-shopů, je mezi nimi i váš oblíbenec?

Nákupy přes internet se těší v poslední době velké popularitě. Koneckonců, není se čemu divit, šetří nám nejen čas, ale v neposlední řadě i peníze. Sporným bodem je často právě poštovné. Jeho cena se nám nejednou zdá příliš vysoká a mnohé z nás od nákupů někdy dokonce i odradí.

Blíží se Vánoce, nejkrásnější svátky roku, a vy už možná přemýšlíte nad tím, co zakoupit vaším blízkým pod stromeček. V případě, že patříte do skupiny lidí, kteří upřednostňují nákupy přes internet, máme pro vás skvělý tip, díky kterému nyní navíc i ušetříte. 

Zobrazit všechny obchody

Dny dopravy se po loňském velkém úspěchu opět vrátili do Česka a přinášejí s sebou řadu výhodných nákupů. Akce startuje 13. listopadu přesně v poledne a potrvá do čtvrtka 15. listopadu do půlnoci. Do akce se dosud v tomto roce zapojilo přes 1400 obchodů, jejich počet však nemusí být konečný. Nájdete zde eshopy jako Datart, Smarty, Duvlan, Slevy Elektro, Kasa, Conrad, Okay, Adrop, Mall, Marimex, Elektro Oáza, Muziker e ještě mnohem více. Záleží jen na tom, co chcete nakupovat.

A jak rozeznáte, které obchody jsou zapojeny do kampaně? Velmi jednoduše a dokonce i rychle. Pro větší přehled můžete navštívit například portál Vašekupóny.cz, kde najdete speciální kategorii s názvem Doprava zdarma. Najdete zde seznam e-shopů, kde dopravu při nákupu online určitě platit nebudete. Vybrané obchody jsou také označeny i speciálním logem.

Tagy: