CDR.cz - Vybráno z IT

Destiny 2 předhání sebe samo. Launch trailer představuje 2 týdny před vydáním

Od příchodu Destiny 2 nás dělí ještě více než 2 týdny. I přesto už vývojáři vypustili upoutávku, která ohlašuje její vydání a láká své fanoušky ke koupi.

První Destiny na sebe upoutalo pozornost nejen svými astronomickými náklady na vyvinutí, což obvykle dává důvod ke skepsi. O to větší nastalo pozdvižení, když se ukázalo, že je titul ve skutečnosti dobrý a našel si pevnou hráčskou základnu. Bungie předvedlo, že se v penězích nekoupe a naopak je dokáže dobře zužitkovat. 

Zdali se jim podaří uhájit svou dominanci na poli MMO FPS i nyní - a to je vzhledem k počtu konkurentů pravděpodobné (promiň, PlanetSide 2) - se dozvíme až za dvanáct dní při vydání, ale pod poličku nás už teď nechá nahlídnout brzký launch trailer poukazující na pár věcí.

V první řadě zůstal Destiny humorný nádech z předchozího dílu. Dále se ocitneme v botech utlačovaných a bojovat budeme proti nepřemožitelné přesile (alespoň tak "nepřemožitelné", jak v příbězích tohoto typu bývá).

Kousky s filmečky střídají záběry ze hry a k vidění jsou nové planety, několik zbraní a další (na co jsme nepřišli, ale znalci možná ocení). 

Za připomenutí stojí, že Destiny 2 bude prvním dílem, který se dostane i na PC, bohužel ovšem s měsíčním zpožděním. Integrován bude do platformu Blizzardu, známou dříve jako Battle.Net. 

Pro PS4 a Xbox One vyjde titul 6. září, PC se ho dočká až 24. října.

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Destiny 2 předhání sebe samo. Launch trailer představuje 2 týdny před vydáním

Žádné komentáře.