CDR.cz - Vybráno z IT

The Division má datum vydání. Nabídne i působivý multiplayer [E3 2015]

Už od samotného začátku si The Division získal velkou pozornost hráčů. Svědčí o tom i vlna nevole svržená vůči konzolové exkluzivitě, na základě které pak Ubisoft titul oznámil i pro PC. Teď dodává datum vydání a představuje multiplayer.

E 3 Special 2015 Intel

Vypadá tak trochu jako kříženec Watch Dogs a Splinter Cellu, ale na rozdíl od těchto dvou značek nás zatím ničím nezklamal. The Division dostává na letošní E3 velký prostor a fanoušky i náhodně oslovené hráče nepřestává překvapovat.

Související články:


Když tvůrci představili v pohybu jeho multiplayerovou složku, právem se sálem ozvaly hlasité ovace. The Division se i v tomto ohledu odprezentoval v tom nejlepším světle. I když je pravda, že spíše než jako skutečný multiplayer, evokuje, zejména díky doplněným atmosférickým cut-scénám, klasický kooperační mód.

To, že je rozdíl mezi těmito dvěma složkami jen nepatrný, je tedy pro The Division velký plus a pochvala. Působí tak hodně plynule a nechybí mu ani nutné tempo a dávka akce.

Online open-world akční RPG The Division, které nás svým zasazením bere do postapoklyptického New Yorku, vyjde 8. března 2016.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Division má datum vydání. Nabídne i působivý multiplayer [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 14:04 | Kosac | nevim no.. nemastne, neslane.. pomale.. :/
Úterý, 16 Červen 2015 - 13:49 | japkoslav | Jak známe Ubisoft, tak ti nediskriminují -...
Úterý, 16 Červen 2015 - 12:34 | Dave Tramtunberk | klasika UBISOFT, opět v akci, už to začíná...

Zobrazit diskusi