CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Dračák třetího milénia: Využijte starou televizi jako herní podložku

Sorryjako, pod pojmem stará televize si představuju něco jako tohle: http://www.oldradio.cz/ts4116.htm

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo mladej, to už dávno ne. Takovýhle telky maji jen ve Fallout.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to moc pěkný... ale hra se může lehce stát obětí technologie.
- Místo spolehlivého kreslení tužkou na čtverečkovaný papír se bude řešit nespolehlivá technologie. (Windows 10 instaluje updaty, chybí kodek, klekla elektřina, televize se přehřála, ...)

PJ je vlastně real-time scénárista, ale teď by měl ještě roli real-time video DJe. Možná je jednodušší soustředit se na děj, než na přepínání videií.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DrD je moje srdcovka :-) Hrat jsem to zacal s prvnim vydanim jako nactilety. postupne jsme kupovali dalsi pravidla a prizpusobovali jak sebe, tak pravidla :-) Tyyyy brdo, takova tazeni v pokrocilych fazich kdy jsme u toho sedeli 36h nonstop a teprve pak sli spat, to bylo neco. Pravidla mam jeste porad v supliku, ale jakmile prisla rodina (jak ma, tak mych kamaradu), tak jsme nedokazali najit spelecny cas a hlavne "tak hodne casu".
Jak prisla verze 2.0., tak jsme ji jeste koupili, nastudovali, vytvorili postavy, PJ prichystal pribeh, ale uz jsme se nedokazali sejit a zahrat.
Uvazoval jsem ze bych zkusil zasit seme teto hry do syna, ale obavam se ze by nepadlo na urodnou pudu :-( Pritom klasicke live RPG je uzasna zalezitost.
Nikdy nezapomenu a doufam, ze se k tomu jeste vratim. At uz k DrDu nebo k D&D (ktere jsem nehral) pripadne k polskemu Miecz i magia (to jsme skladali s prateli, vychazelo to na dily v polskem casopise).

Btw, pokud je nekdo zavislak na DrD, sci-fi a fantasy zanru a ma rad cerny a humor a satiru, tak povinna cetba je sbirka povidek Rigor Mortis
https://www.databazeknih.cz/knihy/rigor-mortis-17848 (odkazy a satira na DrD ci Stavitele vezi od Vilmy Kadleckove...)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.