CDR.cz - Vybráno z IT

Drakojezdecké Scalebound se snaží oslnit kooperací v gigantické bitvě [E3 2016]

Scalebound 1
Scalebound patří mezi hry, které vypadají nádherně, ale působí jaksi fádně až opomenutelně. Prvně se nám titul představil už předloni vloni, nyní se pokusil si naši pozornost opět vydobýt během konference Microsoftu.

Cdre 3

Během konference Microsoftu přišla na řadu akční RPG mlátička Scalebound, která cílí především na ohromné vizuálně vyladěné bitvy s důrazem na efekt, ve stylu posledních dílů Final Fantasy či Devil May Cry. Dalším z lákadel jsou draci, na jejichž hřbetech strávíme většinu hry. 

484211 Scalebound 653 X 367Scalebound 2

K novým záběrům ze hry se připojila čtveřice hráčů, kteří prvně předvedli kooperativní režim, o němž se doposud příliš nevědělo. V rámci ukázky se partička utkala s obrovským bossem, a převedla tak, že právě tato část hry bude patrně tou nejžádanější. V málokteré hře se můžete se svými přáteli zapojit do bitvy takového měřítka.

Hráči stihli ukázat řadu zbraní, útočných kombinací, kouzel a pomocníků, mezi kterými můžeme očekávat především draky, jak už stihla hra prozradit vloni. Video dosahuje stopáže pěti minut beze střihu, a tak se jedná o poměrně účinnou demonstraci herní náplně: 

Ačkoliv vypadá Scalebound vizuálně pěkně, nelze se zbavit dojmu, že hře zatím chybí nějaký dodatečný náboj. V současné chvíli zapadá titul do svého žánru velmi nevýrazně, bez ohledu na zaměření s draky. Obrázek o hře by si však měl udělat každý sám, napomoci by mohl i loňské článek s ukázkou singleplayeru:

Vydání Scalebound nenese konkrétní termín, ale měli bychom se jej dočkat příští rok exkluzivně pro Xbox One a Windows 10. Potěší i jednotná koupě, kdy stačí hru vlastnit pouze jednou, aby ji hráč mohl hrát na obou platformách. Princip prodeje, se kterým se mohli hráči setkat například v nedaném Quantum Break

 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Drakojezdecké Scalebound se snaží oslnit kooperací v gigantické bitvě [E3 2016]

Žádné komentáře.