CDR.cz - Vybráno z IT

EA rozdává zcela zdarma Medal of Honor: Pacific Assault!

Medal Of Honor 01
Jak už je zvykem, Origin nám znovu ukazuje svoji štědrou tvář. V sekci On the House, nebo-li místě, kde je vše zdarma, se nově objevilo Medal of Honor: Pacific Assault, kde se pravděpodobně ještě tak měsíc udrží. I přes to radíme neusnout na vavřínech.

Medal of Honor: Pacific Assault je o něco starší hra. Vyšla v roce 2004, ovšem podle mnohých se jedná o nesmrtelnou klasiku. Na tehdejší poměry se jednalo o silně atmosférickou hru a ani dodnes své kouzlo neztratila. Umělá inteligence sice čas od času předvádí psí kusy, ale v celkovém měřítku se jedná o nicotnou záležitost, která je navíc v tomto případě vyvážena velmi přívětivou cenovkou.

Medal Of Honor 02

V minulé rundě akce On the House jsme se mohli těšit z Need for Speed: Most Wanted (2012). Pokud zabrousíme více do minulosti, najdeme i klasiky jako Dragon Age: Origins, Command & Conquer: Red Alert 2 nebo Theme Hospital. Origin si tedy drží poměrně vysokou kvalitativní laťku, co se týče rozdávání her zdarma, a s tímto titulem jí rozhodně nijak nesnížil. 

Hru získáte jednoduše, musíte být ovšem vlastníky Origin účtu. Pokud nejste, skočte sem a vše si zařiďte, registrace je zdarma, není tak co ztratit. Jakmile máte staženého klienta, přihlásíte se a najedete na ikonku "Free Games", která by se měla rozbalit a zobrazit několik položek, ze kterých vás obzvláště bude zajímat ta s názvem "On the House".

V ní už hru jednoduše stáhnete, a stanete se tak jejím hrdým vlastníkem.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku EA rozdává zcela zdarma Medal of Honor: Pacific Assault!

Žádné komentáře.