CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k EA se vrací na Steam, nabídne i předplatné svých her. Originu se ale nezbavuje

Na jednu stranu dobra zprava, na stranu druhou EA uz opravdu dlouho neudelalo zadnou hru, o kterou bych vubec stal...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No to je vyhra...Takze miesto jedneho klienta, treba spustenych dvoch klientov.
Ja som tento sposob opustil uz davno.
Hry od EA kupujem len na Origine, hry od Ubisoft na Uplay a vybavene.
A dokonca na Uplay to mam vzdy o 20% lacnejsie za 100U.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem delal, ze Hry EA na Originu a hry Ubisoftu na UbiStore (UPlay), ale skončil jsem s tim. Duvod je ten, ze UPlay je otresnej klient a když koupim Ubisoft hru na Steamu, tak mi statistiky hry jako je odehrany cas dokaze pocitat Steam. Takze za me je i Origin na Steamu dobra zprava a pokud to pujde, tak to radsi koupim na Steamu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem třeba "statistikový", že mám rád přehled o odehraném čase u všech svých her a nejlépe pohromadě. Takový ten pocit, že když je ten čas započítáván někde, kde by na tom záleží, tak ten čas nevnímám jako úplně ztracený v prázdnu. Líbí se mi retrospektivně vidět, jaké všechny hry jsem kdy hrál a jak dlouho.
Navíc mám na Steamu tolik her, že zkrátka nechci mít vybranou hrstku v jiném klientovi.
Nepociťuji dokonce ani rozdíl mezi hraním pirátské verze a hraním oficiální přes Uplay/Origin, ale pokud je daná hra dostupná na Steamu, tak ji pirátit prostě nechci.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dobry je, kdyz si nainstaluju UPlay verzi Far Cry 2 a po te zjistim, ze do toho cestinu nedokazu dostat, takze hned vedle na disku lezi crackla ceska verze te same hry. :-D

Ja ke Steamu az takovy vztah nemam, protoze jsem fanousek GOGu, jenze her, ktere bych chtel hrat tam az tolik neni, takze na Steamu jich mam 72 a na GOGu jen 16. Nutno dodat, ze na UPlay jich mam 19 a na Originu 7. (Vse pocitano i s hrama zdarma, takze priblizne -4 u kazde platformy a zbytek jsem kupoval. Steam teda jasne vede.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepochopili, že ten hlavní problém není v tom, že jejich hry jsou jenom na Originu. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepotřebuju tenhle druh fůze, který stejně nic neřeší. Dalších klientů vám nezbaví. Zato mám už pár měsíců nainstalované GOG Galaxy 2.0 a mám všechno pohromadě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.