CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Elon Musk by dokázal odletět na Měsíc dříve než v roce 2024

Lukáši, to že tlučhuba a sedmilhář Musk něco plácne, neznamená, že je to pravda / fakt / realita. Je to PR blábol a nesplnitelný slib. Nic víc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas.
Tvrzení "Elon Musk, který je známý svým optimismem, na druhou stranu prohlásil, že by byl schopný vyvinout a vypustit svůj modul pro misi Artemis ještě dříve než v roce 2024." čti jako "Elon Musk zase lže jako když tiskne a slibuje nesplnitelné." (kde je Hyperloop? kde jsou Robotaxi? kde jsou plně samostatně řiditelná auta? kde jsou létající auta?)
Elon už mě fakt nebaví.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já bych dodal, že velká pecka je ten tunel s Teslama v Las Vegas. A mimochodem, kde jsou solární tašky na střechu? A jak se do Starshipu vejde těch 100 lidí pro cestu na Mars? Je to prostě tlučhuba, snílek a hlavně výbornej manipulátor. Narozdíl od toho debila z Nikoly ale není tak blbej, takže něco dokáže dotáhnout.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dotáhnout - myslím, že to dotahují ti jeho inženýři a manažeři, ale chápu jak to myslíš.
Mně hlavně přijde, že ve SpaceX/Tesla nikdo nepočítá, co to bude stát? Vždyť to stačí vynásobit a uvidím, že to stojí moc/je to nerentabilní.
Včera jsem koukal na Thunderf00ta - ta reakce na Tesla Bota a pobavilo mě ta odpověď na dotaz, jak nákladný bude nakupovat ty drahý roboty na "nudnou nebo nebezpečnou práci", která může bejt velmi špatně placená (čili hloupost) a Elonek řekne jenom "No, myslím, že musíme jenom počkat a uvidíme".
Tomu říkám promyšlenej záměr. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je ten let bez návratu ? Tak šťastnú cestu Elone :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.