CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Elon Musk vyhodil z Twitteru 3 700 lidí, teď některé prosí, aby se vrátili

Však nechat si odstupné a při znovupřijetí vyjednat náborový bonus a zlatý padák. Kdo by se zlobil?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nikdo tohle si totiž čichák vymyslel.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Proc zakaz pristup k systemum a az pak vyhodit? Proto: https://i.imgur.com/B9B5d7n.jpg

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ne cloveka muzte vyhodit hned, pokud mu zaplatite mzdu - mnoho korporaci to tak resi, v CR jsou 3 mesice +2 odstupne, daji cloveku 5 a reknou ze je volny, pokud chce byt nekdo dale zamestnan, aby to jako ze vypadalo ze pracuje, dostane treba mene, ale bude mit prekazku v praci, mnohe firmy nabizi 6 vyplat kdyz odejde hned a 5 kdyz bude mit prekazku v praci.
Ale je pravdou, ze hromadne propousteni se vzdy oznamuje predem , sranda je, ze danym lidem i reknou, ze se za 5 mesicu muzou klidne prihlasit na jinou pozici v te same firme.

Tak funguje korporace, jeste vetsi zabava je to u kontraktoru, tam se firma rozhodne ze projekt ukoncuje a neprodlouzi kontrakt, ale kazdy s tim pocita, tak se ta hra hraje, proto taky maji 500 euro / den - ano nepletu se, nebot jsem kontraktora taky 1.5 roku delal

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nejsi náhodou pod přezdívkou izák na Roumingu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano je to tak je bezne clovak pozvat na meeting a bezitim co tam je prijde o vsechny pristupy, je to aby neskodil, jsou jen nekteri zam. kteri muzou dale pracovat, nebo neco dodelat a predat.

Ja byl ve firem, kde se to tak nedelal a pak jeden vyhozeny clovek v zahranici smazal vse co vyrobil - od te doby se propousteni delalo s odebranim prav, nebo aspon zruseni VPN a odepreni pristupu do budovy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Proč blbec Čihák prostě nemůže přeložit článek translatorem a musí si vymýšlet naprosté nesmysly které v něm nejsou? To je fakt síla. Přečtěte si originál

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobrej bulvar!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K čemu nám tu běží DNS server? Negeneruje zisk, zrušit!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.