CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče vesmírných simulátorů

Zajímavá doporučená konfigurace. :)

Graphics
Nvidia Radeon RX 480 (Non-VR/Minimum VR) or Radeon RX 570 (Recommended VR) / AMD GeForce GTX 1060(Non-VR/Minimum VR) or GeForce GTX 1070 (Recommended VR)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už i Ereb nám začíná čichákovatět. Tohle je vesmírnej simulátor *****************. To je čistá arkáda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V době herních konzolí se říká vesmírný simulátor bohužel i takovýmto hrám.

např. tady https://www.exasoft.cz/star-wars-squadrons-ps4-_d278387.html

to propagují jako vesmírný simulátor se vším všudy. Samozřejmě máte pravdu, že to má arkádovou hratelnost, ale když tomu tak teď říkají, tak jsem to nechal tak ...

Za mě správný vesmírný nebo letecký simulátor je takřka neovladatelný na gamepadu nebo klávesnici a musí se použít pořádný knipl - joystick. Bohužel herní konzole celý tento segment tak populárních leteckých a vesmírných simulátorů na PC v 90. letech (kde bez joysticku ani ránu) zabily.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To že si něco nějak pojmenuje blbec v česku opravdu nic neznamená. Příště byste mohl zkusit čerpat spíše z kvalitnějších zdrojů.
Star Wars: Squadrons is a space combat game set in the Star Wars universe developed by Motive Studios and published by Electronic Arts. It was released for Microsoft Windows, Xbox One, and PlayStation 4 on October 2, 2020 and for Xbox Series X/S on December 3, 2020. Wikipedia

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ještě taková drobnost k této hře. Některé weby píšou, že Star Wars Squadrons má protipirátskou ochranu Denuvo. Je to hra od EA, tak pokud není zabezpečena singleplayer kampaň nějakou online only ochranou, tak tato hra má určitě Denuvo.

Hra má stále status neupirátitelná (vyšla přitom v roce 2020).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Protože je to docela sračka a nikomu se s tím nechce nic dělat. Bylo to už v mega bundlech všude možně.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kroť trochu to výrazivo. Ta hra sračka není - jinak by neměla průměrné hodnocení na meta- i open-critic 79%. Ani uživatelská hodnocení na metacritic (5,9/10) a steamu (52 % positive) hru nezatracují.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sorry 52% positive je velmi špatný výsledek. Hra na které jsem dělal měla na user meta 64% bráno jako fatální neúspěch a důvod k okamžitému zavření studia.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.