CDR.cz - Vybráno z IT

Fanoušek předělal SUPERHOT do enginu Falloutu! Výsledek stojí za to

Dodge Bullets Fallout
Nedávno jste na CDR mohli číst recenzi SUPERHOT a zjistit, že nejen nás velmi nadchla. Její princip je tak jedinečný a zábavný, že si zkrátka zasluhuje pozornost. A té se mu dostalo i zpod komunity Fallout, kteří se o tento zážitek nemohli nechat ochudit.

Pakliže vás pozdvižení okolo skvělého SUPERHOT minulo, napravte své znalosti otevřením naší recenze. Ve zkratce se jedná o čirou akci, ve které se čas hýbe pouze tehdy, kdy se hýbe hráč. Kulky se tedy zastavují ve vzduchu a ze hry se stává nefalšovaný Matrix. Velmi jednoduchý nápad, který ale funguje naprosto skvěle a návykově.

Tento jedinečný soubojový si nemohli nechat ujít ani hráči Falloutu: New Vegas, respektive fanoušek a moder vystupující pod přezdívkou Xilantro. Všechno důležité, co byste od SUPERHOT čekali, zde naleznete. Tedy prolétávání mezi kulkami, odrážení střel mečem, řezání nepřátel, taktizování během střelby apod.

Jediným mínusem celé modifikace je její dostupnost pouze v rámci Fallout: New Vegas. Co se týče vydání pro Fallout 4, vyjádřil se Xilantros následovně:

„Bylo by to super, ale v nejbližší době se tak nestane. Abych něco takového mohl udělat, potřeboval bych tuny nových funkcí, které F4SE ještě možná ani nenabízí. Například potřebuji funkci ovládat projektily. Jinak by celý nápad byl k ničemu. Obyčejný slow-motion na to nestačí. [...]“

Modifikace je slíbená v průběhu několika málo dní. Zatím si můžete pustit ukázkové video, které celý princip a fungování v rámci Falloutu: New Vegas názorně představí. Po vydání si tímto stylem můžete projít celou hru, i když to sám moder spíše nedoporučuje. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Fanoušek předělal SUPERHOT do enginu Falloutu! Výsledek stojí za to

Žádné komentáře.