CDR.cz - Vybráno z IT

Far Cry 4 se bude odehrávat i "mimo herní svět" [GC 2014]

Farcry 4 11
Jedna z nejočekávanějších her od Ubisoftu je bezesporu open-world střílečka Far Cry 4. Ta nás podle posledních informací vezme i mimo oznámené Himaláje.

Gamescom Banner 0

Společně s odhalením zbrusu nového dílu úspěšného akčního titulu Far Cry 4 jsme se dozvěděli, kde se bude dějství příběhu odehrávat - v provincii Kyrat v Himalájích. Dnes ovšem na povrch vypluly nové informace, podíváme se prý i "mimo herní svět". 

Hlavní představitel hry se jmenuje Ajay a do Kyratu se vydává rozptýlit popel své zesnulé matky. Osud tomu ovšem chce jinak a náš hrdina se nedobrovolně stává součástí občanské války, ve které bude mít co dělat, aby nakonec někdo nerozptýlil jeho samotného.

Zástupci Ubisoftu se dnes ovšem nechali slyšet, že prostředí, do kterých se podíváme, bude více. Detaily neprozradili, víme ale, že na hlavní dějové lince, která se bude v Himalájích odehrávat, pracuje tým z Ubisoft Montreal, zatímco Ubisoft Toronto a Ubisoft Shanghai mají pod palcem vedlejší dějství, jež nás zavede také do dalších oblastí.

Další podrobnosti bychom se měli dozvědět v průběhu několika následujících dní.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Far Cry 4 se bude odehrávat i "mimo herní svět" [GC 2014]

Žádné komentáře.