CDR.cz - Vybráno z IT

Filmové pokračování Spider-Mana zná své jméno. Točit se bude i v Praze

Oblíbený pavoučí hrdina od Marvelu to nemá lehké. Filmová zpracování to v novém tisíciletí nastartovala velmi solidně v sérii s Tobeym Maguirem, což potvrdil druhý díl, pak to šlo ale velmi z kopce. A pak SONY udělalo snad ten nejrozumnější krok.

Poměrně čerstvá dohoda SONY a Marvelu byla asi tím nejlepším krokem, který mohl pavoučího hrdinu potkat. Následující snad všechna dobrá rozhodnutí mají za následek, že aktuální podoba Spider-Mana, kterého ztvárňuje Tom Holland, je asi tou nejlepší ze všech.

A není to jen zásluha Spider-Mana, ale ve filmu s přídavkem Homecoming jsme se dočkali i velmi dobře napsaného protivníka, který měl pochopitelné pohnutky a byl ztvárněn neméně dobře Michaelem Keatonem. Úspěch nového Spider-Mana tedy znamenal jediné; že se časem dočkáme pokračování.

To by mělo dorazit už příští rok. Jak se již ví, odehrávat se bude převážně v Evropě a Peter Parker bude pátrat po minulosti svých rodičů (což se snažila naznačovat již série s Andrew Garfieldem). Mimo jiné se bude točit také v Praze, což zní velmi zajímavě, jelikož naše hlavní město je silným protikladem New Yorkskému Manhattanu.

Podobně jako první díl, bude i pokračování držet styl v názvosloví, jméno snímku bude Spider-Man: Far From Home. Režie se opět zhostí John Watts, takže bychom se snad neměli dočkat snížení kvality. Záporákem by měl být Mysterio, kterého by měl zahrát Jake Gyllenhaal, ale vrátit by se měl i Vulture v podání Keatona. Že by se nám ve filmu pomalu formovala Sinister Six?

Tagy: 
Zdroje: 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Filmové pokračování Spider-Mana zná své jméno. Točit se bude i v Praze

Žádné komentáře.