CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče adventur

Zdroj: redakce

Online obchod s videohrami GOG nabízí zdarma hru z roku 2020, která potěší zejména hráče adventur.

Do pondělních 15:00 máte možnost na digitální distribuční platformě GOG si přidat zdarma adventuru Beautiful Desolation.

Hru Beautiful Desolation vytvořili jihoafričtí herní vývojáři ze studia The Brotherhood. Hra byla vydána v roce 2020 a pracoval na ní Christopher Bischoff, který má na svém kontě adventury Stasis nebo CAYNE. Beautiful Desolation je izometrickou adventurou, ve které budete vrženi do postapokalyptického světa nacházejícího se v Africe.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Děj hry se točí kolem mimozemského monolitu, který se znenadání objevil na planetě Zemi. Vy jakožto jihoafrický investigativní novinář jste se společně se svým bratrem pilotem rozhodli záhadný monolit prozkoumat. Něco se ale pokazí a společně s bratrem jste přeneseni do jiné reality, zřejmě vzdálené budoucnosti Země, která je obývaná dystopickou post-apo společností.

Čeká vás průzkum post-apo světa, dialogy s celou řadou postav, kombinování předmětů a řešení různých problémů, na které během svého potulování dystopickým světem narazíte. Parťáka vám bude dělat např. i robotický pes. Dohrání hry Beautiful Desolation vám zabere přibližně 10 hodin a na metacritic si tato hra vysloužila souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 76, od hráčů pak uživatelské skóre 7,0.

Beautiful Desolation můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče adventur

Žádné komentáře.