CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Chrome vás upozorní, když někdo ukradne vaše heslo

Otisk prstu neni heslo. Tecka.

Zacinam mit konspiracni myslenky, ze nutit lidi zamykat zarizeni otiskem prstu se dela proto, aby se vladni organizace pozdeji nemusely do zarizeni slozite vlamat.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dnes je možné všetko :) A Okrem toho budú mať aj tvoje otlačky prstov. Už im bude chýbať len tvoje DNA, ale to časom vymyslia ako to z nás dostať.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To není žádná konspirace, to je fakt. A ještě jednodušší je odemčení obličejem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To znám, pak vás to otravuje, když se připojíte přes jinou kombinaci IP adresy a počítače, kterou ještě nemá v databázi. Třeba si omylem pustíte VPN do práce a prohlížeč na domácím PC ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja bych to schrnul : otisky prstu - DNA lidi - kamery skoro na každám kroku - mobily které vás jsou schopny šmírovat 24 hod a vlastně dicky nahravaji každou komunikaci !! - čím dal vícé snaha o propojení aut online - internet - chytrá domácnost - chytra tv- refid chipi které lze sledovat skoro kde koliv kde je ramová anténa a snimaci zařízení - satelity které vas jsou schopny vyfotit doma v okně ve super kvalitě - šmirovaní nostop radiové komunikace - kreditní karty / digitalní učty peněz které umožnují vas odstříhnout od finačních prostředku , to je snd vše
a to ani nemluvím o prostředcích přimého sledovaní které jsou daleko sofistikovanější !

málem jsem zapomněl třeba si chcete pořídit domu kamery tak si je koupite, a k tomu najký lankový rekorder, pak zistíte že musíte použít na přistup z venku aby jste se dostaly na vaše kamery po internetu , jejich server ! kde se ukladaji komplet zaznámy z vaších kamer ! a to neni jedna firma ja jsem ne tenhle problem narazil u 4 firem co dělaji lankové rekordéry a kamerové rekordery

A ja pry jsem paranoidní :))) orvel by mněl durého vanoce :)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.