CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Glass se mění na Project Aura

Jojo, natacet videa na verejnych mistech, to je hotova katastrofa ... skoro bych rekl, ze problem byl jinde, ale neprekvapilo me kdyby se u oficialniho zduvodneni drzeli verejnych mist.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nevkusny a nepohodlny hajzl, co se zobrazuje kdesi nahore u leveho oka (dobre moznosti guglu shrnuli v te recenzi na hololens:o), proste jasny fail od zacatku. Ted ale prichazi reinkarnace s nazvem, ne nepodpobnym, stejnemu nesmyslu, projetu A(U)RA:o) Hadam, ze podobnost nazvu a utopie ciste nahodna:o) Nikdo s takovou picovinou nebude chodit ven a delat ze sebe blbce .... uz ani BT sluchatka nejsou 15let "cool":o))))) P.S.: ne snad, ze by nekdy byly:o)

Gugl to zkusil, aby nevypadal, ze to "vzdal", tak to prejmenuje a hodi pod nejakou nezajimavou spolecnosti spadajici pod ten analfabet (nebo jak je ten novy nazev).
Chteli vypalit rybnik oculusu (lol?!), pritom se vubec oculusu nepriblizili a uz je prevalcoval microsoft. Jedine o cem se ma smysl bavit v domaci zabave nebo firemnim vyuzitim je hololens a oculus. Oculus hodne dojel na to, ze to meli vydat uz pred lety a neresit "socialni" picoviny s vydrzi a podobne, nikdo nebude chodit po venku ani s tema gugl glass, natoz s oculusem:o) Pokud u microsoftu vyresi problem s (udajne) nizsim FOV pri prezentacich pred nekolika mesici (taky se to muze diametralne lisit v produkcni verzi), tak je oculus mrtvy. Hadam (nevim), ze oculus jelikoz je primo na hlave jako uzavrena krabice, tak problem s omezenym FOV mit nebude. Realne to vidim v lednu na nakup hololens jako brutalne cool vecicky a setrit budu asi i na oculus jako uzavrene/odstinene VR, co zas bude super na nejake virtualni prohlidky a hry:) Na alze uz jsou oba pro predobednani:) Jenom se musim smat tem superluxusnepredrazenym pokusum samsungu nebo ten androidi cardboard od guglu (coz mimochodem evokuje i jistou analogii k vyspelosti jejich systemu:o)))
Proste projekt AURA, lec ma honosny nazev, stihne stejny osud jak projekt ARA:o)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.