CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google hledá inženýry do projektu revolučního ovládání

Kdyby radeji misto tehle "cool" ptakovin vymysleli neco co snizi zatizeni ruky lidem co drzi mys celou smenu. Treba pro konstruktery. Tritlacitkove mysi prakticky vymizeli (kolecko neni moc pohodlne), 3D mys je diky cene spise vyjimka. A stejne prave ruce ve snizeni zateze moc nepomuze. Jedinej krok trosku dopredu je vertikalni mys.

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

neni pre konstruktera lepsi tablet nez mys?

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Proc by pri konstrukci nemelo byt kolecko pohodlne? Tim se normalne zoomuje a se stisknutim posouva, alespon podle mych zkusenosti. 3D mys je sice draha, ale pri cene firemnich PC na tento ucel se to da. Tedy pokud firma nefunguje stylem, ze zamestnancum nakoupi stare sumky z bazaru a pak od nich ceka zazraky, nejlip za minimalni mzdu a 12 hodin denne vcetne vikendu.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Stanice s SW stoji 50k. 3d mys 10k. Misto 5 mysi jedna nova stanice navic je lepsi volba co se tyce zisku. Hlavne v dobe expanze.
V Catii koleckem nezoomujes, Jen posouvas strom. Zmacknes prostredni + klik pravym a zoomujes. Kolecko je male, uzke a casto s tvrdou pruzinou. Jeden kolega s tabletem fungoval (Catia ma podporu tabletu). Ja bych asi tenkej stylus docela rychle zahodil. Ted mam na zkousku (a kresleni) objednanej pen mouse.
Znamej se mi porad snazi vnutit trackball ale to mi prijde jako sebe mrskacstvi.

+1
-42
-1
Je komentář přínosný?

snadny krok jak snizit zatez ruky na polovinu. kazdy tyden zmen ruku kterou ovladas mys. jeden tyden pravou ruku, druhy tyden levou ruku. naucit se mysovat druhou rukou netrva tak dlouho. a aspon si procvicis druhou hemisferu mozku.

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

Jen s tema ergo mysema co jsou vsude to jde docela spatne.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

"různorodé velikosti obrazovky, tak odlišné citlivosti při doteku" ...... tak tam nebude radsi vubec zadna citlivost a zpetna vazba .... jakou revoluci byly dotykove klavesnice, pamatujete?:o))))
Navic podobne veci uz jsem nekde videl .... nemel to nahodou uz nejaky notebook integrovane?
Navic hledaji python vyvojare, tak je to jasne .... zas dalsi picovina od guglu ..... proc se nedrzi vyhledavace? To je asi jedina funkcni vec, co z nich kdy vypadla ....

+1
-46
-1
Je komentář přínosný?

Nahodou, z google vypadlo spousta funkcnich veci ... treba Google Reader ... nebo v8 javascript engine (to je takove to co jim nikdo nechtel pouzivat tak kolem toho museli postavit ten hnusny browser ...)

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Kazej mi pohádky. Dřív přišel kouzelník, řekl tajemné zaklínadlo, zamával rukama a celá místnost se sama od sebe rozsvítila nádherným světlem.
Dneska přijde kdejakej ňouma to místnosti, řekne "lights on", potvrdí to mávnutím ruky a po celé místnosti se aktivují ledky.
Uvědomujete si, že bývaly doby, kdy tohle byly pohádky? Co budeme vyprávět dětem za pár let?

+1
+40
-1
Je komentář přínosný?

Ta mistnost kterou rozsvitil kouzelnik zadne LEDky nemela. Krome osvetlovani, iluzi a blesku, ktere uz pomerne zvladame, na pohadky porad zbyva ohniva magie, ledova magie, transformacni magie, privolavani (summoning), teleportace, levitace ... a nekromancie, i kdyz to uz je spis do fantasy.

Za par let budeme detem vypravet: jo, je to rozbity, musime zavolat opravare, to by se kouzelnikovi nestalo.

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

Pro mne je přirozenější mačkání tlačítek než mávání rukou před čímkoli, nebo matlání po dotykovce.

Vidím big red button don't touch, tak mačkám, no ne?

+1
+42
-1
Je komentář přínosný?

Google zase přišel pozdě, toto už bylo dávno vynalezeno a jmenuje se to "Theremin"

... a taky se to moc neujalo.

+1
-45
-1
Je komentář přínosný?

Pěkné, jak ale vidím to šoupání prstama. To je budu mít po několika směnách vyleštěné do zrcadlového lesku :o) Na hodinky a jiné malé chytré věci v pohodě.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.