CDR.cz - Vybráno z IT

Google Play slaví 1. narozeniny a rozdává dárky

google-logo
Služba Google Play nabízející multimediální obsah pro smartphony a tablety s operačním systémem Android slaví své první narozeniny, na dárky se však mohou těšit její uživatelé. Vychutnejte si narozeninovou nabídku, která bude trvat celý týden.

Obchod Google Play vznikl 6. března 2012 spojením služeb Google Music a Android Market. Čas plyne jako voda a Google Play slaví své první narozeniny. Pro tuto příležitost si pro všechny své zákazníky připravil dárky v podobě akčních slev na filmy, knihy, časopisy, hry a aplikace. Bohužel zákazníci z České republiky mohou využít pouze nabídky her a aplikací.

google-play-birthday

Každý den na stránce obchodu "Our gifts to you" najdete jinou speciální nabídku aplikací, které získáte buď s novými herními vlastnostmi, se slevou či zcela zdarma. "První rok byl neuvěřitelný a těšíme se na sdílení dárků v podobě digitálního obsahu," píše se na webu Google Play. Časově omezená narozeninová nabídka má trvat celý týden od 6. března.

K akci se připojili rovněž sami vývojáři, kteří uživatelům připravili narozeninová překvapení. Jmenujme například nové elementy ve hře Clouds & Sheep nebo limitované verze her Monster Pet Shop a Royal Revolt.

infographics-google-play-one-year

První díl Angry Birds pro iOS zdarma

Shodou náhod se na konkurenčním obchodu App Store objevil zdarma první díl hry Angry Birds pro operační systém iOS. Hra z dílny Rovio se původně prodávala za 0,99 dolarů pro iPhony a za 2,99 dolarů v HD verzi pro iPady. Nyní ji můžete mít zadarmo a bez reklam. Angry Birds pro iPhone/iPod najdete zde a Angry Birds pro iPad v HD verzi najdete zde.

angry-birds

Mobilní hru s naštvanými ptáky si oblíbilo mnoho lidí po celém světě, čehož jejich tvůrci využili a vytvořili ještě několik dalších pokračování - Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio (vychází z animovaného filmu Rio), Angry Birds Space (gravitace posunuje hraní na novou úroveň), Angry Birds Star Wars (s postavami z filmové série Hvězdné války) a Angry Birds Bad Piggies. Za pár dní se můžeme těšit na zbrusu novou hru od Rovia ke stejnojmenné pohádce The Croods.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Google Play slaví 1. narozeniny a rozdává dárky

Žádné komentáře.