CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k GTA 5 pro PC: Hráči chtějí peticí urychlit konverzi. Výsledek?

Takovéhle "petice" jsou v 99.9% případů tak na dvě věci ... Velké Firmy zvysoka kálí na zákazníky - příkladů by se v (nejen herním) světě dalo najít bezpočet.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, vydavatele přesvědčí peníze a nikoliv nějaká petice.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som bol skor za peticiu, aby spomalili. Lebo to dopadne ako s konverziou GTA4.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Je čas založit petici proti petici a srovnat skóre.

POZOR SPOILER
Každopádně povedený úvod článku. Výsledek? Co na to vývojáři? Pro jednou jsem naivně doufal, že autor nemá zapotřebí mazat čtenářům med kolem huby.

Kecy, plky, žvásty, tlachy, kydy, bláboly, k tomu trošku dost vaření z vody a ve finále se dozvíme, že se nic nedozvíme.
KONEC SPOLERU

Pokud jste dočetli až sem, článek jste zatím nečetli a už se ani nechystáte, vězte, že jsem vám ušetřil aspoň 2 minuty života. Neděkujte mi, to není třeba. Raději pošlete prachy.

A abych nezapomněl, píšu si do deníčku "Borýsek - fuj".

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,

děkuji za velmi přátelský a vstřícný komentář :)) Nicméně - někoho skutečně může zajímat, jestli petice má nějaké výsledky, někdo o ní třeba dokonce do této doby ani neslyšel. Takže Váš názor ohledně relevance článku nesdílím, bohužel, přesto děkuji za komentář.

Mějte se hezky
PB

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ačkoliv jej chápu jako osobní invektivu, kterou jste si mohl laskavě odpustit.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně by to měli nejdřív vydat pro PS4. Tam se to odladí a port z PS4 by vzhledem k blízkosti architektur měl být v pohodě.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že pro prodejce bude nejlepší s vydáním nextgen a PC verze počkat, tzn. napřed se napakovat na současné generaci xbox/ps, nechat to přes rok uležet, před Vánocemi 2014 vydat nextgen verzi (to už budou nové konzole rozšířenější), nejlépe s nějakým vylepšením (grafika, obsah) a až nakonec PC verzi, kdy tou dobou hra pojede i na slabších PC lépe.

Pro mně osobně je to hra, kvůli které bych PS4 koupil, nicméně do PS3/X360 se mi už investovat nechce, byť by to byla nejrozumejsi věc.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Absurdistan. Tak konzolove verzie vyvijaju na PC (ved na com inom by aj mohli) a nasledne to musia konvertovat aby to na tom PC vobec nejak fungovalo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne!!! Jestli ono to nebude tak ze kdyby uvolnili pro PC tu vyvojarskou verzi vcetne sw pod kterym to na PC bezi slo by pak jednoduse vsechny hry z konzoli provozovat na PC...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.