CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hackeři mohou uživatele zamknout uvnitř sexuální hračky, vysvobodí je jen bruska

Ale no ták, načo uhlová brúska ? https://www.youtube.com/watch?v=EcDSXs4ndc8

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mě spíš pobavila ta "řezačka šroubů". By mě zajímalo, co jako si pod tím autor představuje, nějak nerozumím jazyku jeho kmene.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ide o doslovný preklad zo zdroja článku - The Verge. Citácia v AJ "...an operation that would require bolt cutters or an angle grinder,... "
Bolt cutter sú v češtine štípací kleště, samozrejme správneho rozmeru, nie veľké hydraulické čo majú hasiči. Vtipná je aj ta úhlová brúska, skôr bola myslená nejaká malá modelárska, pravá karboška/flexa na toto nemusí byť najvhodnejší nástroj. A vôbec, môžeme byť radi, že nezvolil preklad bolt cutter ako "šroubový sekáč".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já vím, že tam bylo "bolt cutter" i co to je, můj komentář byl míněn čistě v ironické rovině :). Jinak naprostý souhlas.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trochu vic technickych detailu a videa, jak si poradit:
https://www.pentestpartners.com/security-blog/smart-male-chastity-lock-c...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja furt nechapem, naco je to zariadenie dobre. Nejaky tutorial nieje? Podobna vec sa stava psom, ked vykona akt so sukou, tak sa "zasekne". Pockaju kym krv odtecie a idu svojou cestou. Nechapem, kde je problem tu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V tom případě doporučuji neověřovat tyto metody, ale popis problému dát můžu.
U kořene pyje (a nejen tam) je cévní systém stavěn tak, že vtok krve do penisu je veden tepnami vevnitř tělesa, potom krev prochází topořivými tělesy a následně odtéká ven žílami na povrchu. Muž ovládá sevření odtoku krve vědomě především svaly pánevního dna, kdy zatnutím těchto svalů dokáže přiškrtit odtok a tím pádem mu "ztvrdne".
Jde tomu ale samozřejmě pomoci. Jedna věc je například poševní svěrač ženy, který obejmutím a stiskem přiškrtí ony žilky taky a tím dojde ke ztvrdnutí penisu. No a pokud to žena nedokáže (rozhodně to žádná nedokáže dlouhodobě), mohou si muži pomoci speciálním nástrojem - vibračním kroužkem popřípadě například gumičkou do vlasů apod.
Rozhodně se ale nedoporučuje na danou věc použít pevné kovové kroužky, jako jsou například kroužky na klíče, nebo když už jsme na IT serveru, HDD plotnové distanční kroužky. Pak nemusí dojít k uvolnění a erekce začne být dlouhodobá a bolestivá.
Osobně si myslím, že daný hack u tohoto zařízení dělá právě toto - součástka, která přiškrtí penis, aby došlo k intenzivnější erekci, zůstane softwarově zablokovaná a penis uzavřený v zařízení nemůže kvůli špatnému odtoku krve ven.

Nikdy bych nevěřil, že budu takovou věc psát na IT server :D.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.