CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hackerské skupině CPY se podařilo prolomit Assassin’s Creed: Origins

No to bych prosil, aby to z toho odstranili. DRM ochrana, která vytěžuje CPU na max je trochu moc.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ubisoft to podle me neodstrani, hlavne je treba videt, ze tam byly ctyri DRM: Denuvo, VMprotect, Steam a Uplay. Posledni dve nevadej, ale taky bych chtel aby odstranili Denuvo a VMprotect, ktere vytezuji procesor, pry to zdlouhave nacitani ma na svedomi ten VMprotect.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Až na to že crack ochranu nevyřadí z provozu, takže hráč který má originálku a crakne si jí, ničeho nedosáhne. Jinak latence a vytížení CPu způsobuje VMprotect nikoli denuvo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jestli se nepletu, tak jejich kombinace.

Ale jinak mne už protipirátské ochrany začínají pěkně jako platícího zákazníka sr...štvát. Zrovna teď v minulém týdnu jsem si chtěl zahrát Watch Dogs 2. No a co se stalo? UPlay měl výpadek, takže hra celý den nešla spustit. Hra, kterou jsem si poctivě zaplatil. Moh jsem leda koukat na úvodní obrázek na Steamu nebo Uplay. No kvůli tomu jsem ale za ní litra nedával. Bejt pirát, tak by mi to bylo fuk, protože bych si mohl hrát do alejua. Už mne tohle úplně moc nebaví, kupuju si to právě kvůli servisu a aktualizacím, ale začínám mít pocit, že se mám omezeněji než ten pirát.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

no takové ANNO2070 poměrně nová hra má docela problém na W10 ne vždy to jde spustit a často se musí editovat samotná hra aby to vůbec fungovalo, ani se nenamáhají to opravit... ubisoft...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kingdom Come Deliverance

Od 27. unora DRM-Free na GOGu.

Zakupte a podporte po Zaklinacovi dalsi velkou hru zcela bez DRM.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo, na Kingdom se chystám.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.