CDR.cz - Vybráno z IT

Hello Games se vytasilo s malebnými záběry z hraní No Man's Sky [E3 2015]

No Mans Sky 04
No Man's Sky se drží v srdcích mnoha natěšených fanoušků, kterým se koncept explorativního vesmírného sandboxu nesmírně líbí a rozhodně jich není málo. Hello Games se rozhodlo potěšit své ovečky novou ukázkou z hraní, kterou prostě musíte vidět.

E 3 Special 2015 Intel

Mnozí lidé nepřišli na konferenci Sony kvůli novému Uncharted nebo Arkham Knight, ale protože chtěli vidět jednu z nejambicióznější nezávislých her všech dob hned za FEZ, tedy No Man's Sky. Hello Games si usmyslili, že utvoří titul nevídaných rozměrů. Procedurálně generovaný vesmírný explorativní sandbox dá malému indie studiu pořádně zabrat. Nicméně nejaktuálnější ukázka z hraní dokazuje, že v Hello Games pracuje mnoho zkušených lidí.

Související články:


Video se zpočátku chlubí sci-fi vesmírnou bitvou ze staré školy, která sice postrádá reálnost Star Citizen nebo Elite: Dangerous, ale rozhodně dodá požadovanou míru zábavy. Vývojář, který se chopil ovladače, následně sálu vyrazil dech při zobrazení mapy vesmíru, v němž lze prozkoumávat hvězdné systémy bez omezení. Kam se hráč vydá záleží jen na něm. Cestování mezi hvězdami jakkoliv vzdálenými je naštěstí otázka okamžiku, a protože se meze představivost, jakou hvězdu vybrat, vůbec nekladou.

Před sestupem do atmosféry cizí planety se vyplatí ji oskenovat a zjistit, kde se nachází místa zájmu na jejím povrchu, která táhnou k prozkoumání. Zde člověk může pomocí svého destruktéru měnit tamější terén a nebo se s ním bránit vůči potencionálním nepřátelům. Ke konci vyčleněného času pro Hello Games došlo na příslib brzského oznámení data vydání No Man's Sky. Stále se těšíte na tento žhavý titul? Nebo raději dáte na simulátorové pojetí Elite: Dangerous?

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Hello Games se vytasilo s malebnými záběry z hraní No Man's Sky [E3 2015]

Žádné komentáře.