CDR.cz - Vybráno z IT

No Man's Sky se ukazuje na nových nádherných obrázcích [E3 2015]

No Mans Sky Concept 01
Vesmírné simulátory zažívají v této době výkonných počítačů renesanci. Star Citizen a Elite: Dangerous získávají milióny fanoušků. Na tomto trendu se chtějí svézt i nezávislí tvůrci z Hello Games s jejich ambiciózním No Man's Sky.

E 3 Special 2015 Intel

Tvůrci z Hello Games pro nás k příležitosti E3 2015 pořídili pár nových screenshotů ze samotné hry, abychom se mohli rozplývat nad onou krásou, která vzešla z rukou jejich grafiků. Výtvárníci také nelenošili a připravili pár monumentálních concept artů, které zachycují atmosféru objevování neprobádaných končin vesmíru.

Související články: 


Více informací se o hře objeví pravděpodobně na konferenci firmy Sony, která se koná zítra ve dvě hodiny ráno (již tradičně). Hello Games totiž poskytlo této firmě dočasnou exkluzivitu No Man's Sky pro konzoli PS4.

Zahraniční média se domnívají, že zde bude konečně oznámeno datum vydání tohoto explorativního procedurálně generovaného vesmírného simulátoru. Nyní se již pokochejte uměleckými skvosty v galerii pod textem.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Galerie ke článku

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku No Man's Sky se ukazuje na nových nádherných obrázcích [E3 2015]

Pondělí, 15 Červen 2015 - 23:17 | xvasek | Obrázky pěkné, ale bohužel místní galerie je...

Zobrazit diskusi