CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Henry Cavill prozradil chystaný projekt z Mass Effectu na svém Instagramu

moment jak bývalý superman? Cavill byl vyhozen z DCEU???!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jeho původní smlouva se aktuálním počtem filmů již vyčerpala a o jejím obnovení zatím nebyla řeč (dokonce se už před dvěma roky objevily nepotvrzené zprávy o tom, že skončil) - a přestože by Cavill rád ještě plášť neodkládal, tak s ním oficiálně nejsou momentálně žádné filmy v plánu. Navíc už někteří jeho kolegové z téhle generace odešli (Batmana v jeho nové sólovce už dokonce nahradili), nový Wonder Woman film byl propadák a studio se chce teď prý spíš zaměřit na Supergirl (v jejíchž počátcích je současný Superman ještě mimino - tzn. asi nic co by Cavill mohl zahrát).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No moment a co Justice League Part 2. Affleck odešel sám, protože když se pekelně soustředí tak chlastá a u vysokrozpočťáku ten focus prostě mít musel.

No dobře se to rozpadlo. Počítám, že to ani Snyderova verze nezachrání :-(

Tak Superman byl 20 minut mimino i v Muži z oceli, Cavill ho nehrál a přesto všechno to byla nejlepší část DCEU (tedy celá ta epizoda na Kryptonu byl jeden velký pětihvězdičkový masakr). Ale ono to je fuk, z těžko pochopitelných důvodů se DCčku na plátně nedaří a Marvel prodá týnejdžrům kdejakou píčovinu, viz Kapitánka PMS a Supernegři z pralesa.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.