CDR.cz - Vybráno z IT

Hitman 2 bude obsahovat i mapy z předchozího dílu, některým hráčům je dá zdarma

Nejste si zatím zcela jistí, co od novodobého druhého Hitmana čekat a jestli si zaslouží místo ve vaší herní knihovně? Tak teď pro vás máme o důvod víc, proč se na holohlavého Agenta 47 těšit.

IO Interactive a Warner Bros. dnes odhalili vzrušující novinku. Lokace z první sezóny hry Hitman budou součástí Legacy Packu nadcházejícího dílu. Hráči tak znovu budou moci navštívit Paříž, Spaienzu, Marrakesh, Bangkok, Hokkaido a Colorado.

.
Všech šest map se navíc dočká grafického remasteru a využít na nich budeme moci všech novinek, které přinese Hitman 2. To zahrnuje update umělé inteligence, vylepšenou schopnost splynout s davem, mód obraz v obraze a nový systém sledující progres postavy. Na staronových mapách využijeme i dalších hraček, se kterými Agent 47 přijde do styku. Kufřík, zábleskové granáty nebo pistole na šipky.

Nejlepší na Hitman Legacy Packu pro hru Hitman 2 je, že majitelé titulu Hitman Season 1, budou mít tento balíček zcela zdarma. Využít ho budou moci hned s vydáním hry. Kdy si jej ostatní hráči budou moci zakoupit extra, ale zatím jasné není.

Hitman 2 vychází 13. listopadu 2018 pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Hitman 2 bude obsahovat i mapy z předchozího dílu, některým hráčům je dá zdarma

Žádné komentáře.