CDR.cz - Vybráno z IT

Podívejte se na hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance

Čeští Warhorse ukázali hodinový gameplay ze svého připravovaného RPG Kingdom Come: Deliverance. Nabízíme vám záznam z livestreamu.

K příležitosti završení úspěšné kampaně na Kickstarteru, kde české vývojářské studio Warhorse vybralo pro svůj projekt Kingdom Come: Deliverance více než 1 milion liber (tedy přes 33 milionů korun), uskutečnili vývojáři živý přenos z hodinového hraní.

Ovladače se chopil šéf studia Dan Vávra a s doprovodným komentářem, odhalujícím další drobné střípky informací, nás provedl hradem, podhradím i okolní přírodou. K vidění byl například soubojový systém, způsob provedení inventáře nebo zpracování dialogů.

Hra na videu zatím obsahuje viditelné chyby, je však třeba připomenout, že jde pouze o zkušební build, jímž Warhorse minulý rok titul představovali možným vydavatelům, kteří ovšem o spolupráci neprojevili zájem.

V rámci videa byla potvrzena verze pro next-gen platformy, tedy PlayStation 4 a Xbox One, i navázání spolupráce s Chrisem Robertsem, otcem úspěného projektu Star Citizen. Ten bude s Warhorse spolupracovat v otázkách Cry Enginu 3, na kterém obě zmiňované hry běží.



Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Podívejte se na hodinový záznam z hraní Kingdom Come: Deliverance

Žádné komentáře.