CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Hry umožňující mikrotransakce budou nově označovány štítkem

Není pravda, že rychlejší postup hráče zvýhodňuje, spíše naopak. S rychlejším postupem se distane mezi zkušené hráče bez zkušeností.

A ani obecně v tom nevidím problém. Do postupu je nutno investovat. Je jedno, jestli investuji spoustu casu nebo penez. Nekdo ma spoustu casu a malo penez, nekdo ma naopak velmi malo casu, ale penize ho netrapi. Proc by jedna z techto socialnich skupin mela byt vyloucena ze hrani? Pro vydavatele je vyhodne podporovat a sikovne vyvazit obe dve.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna teď znám jeden případ, v Angry Birds 2, za dva měsíce 35 000,- za postupy, vysáto pomocí bankovní karty, to je slušný ne? :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Každý je zodpovědný sám za sebe. Lootboxy jsou dobrovolné. 20% (186 hlasů)"

To není tak úplně pravda. Je i není. Hospodské "výherní" automaty jsou něco podobného. Výhra je zaručená statisticky. Myslím, že 30% vložené částky jde na výhru. A i když jsme každý zodpovědní sami za sebe, jsou tyto krabice považované za společenský problém. Vytvářejí závislost a jsou lidé, kteří tam dokážou naházet i půlku výplaty. Ne že by chtěli. Ale proto, že nedokážou odolat.

Lootboxy jsou něco podobného v tom smyslu, že vytvářejí závislost v kombinaci se hrou samotnou. Je to celé postavené na psychologii prodeje. Cílem je vytvořit závislost a pak rýžovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby jen půlku výplaty, ale třeba i dávek. Ne náhodou se VLT soustřeďovali do lokalit se zastavárnami, výkupy kovů, nonstopy, ... .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.